Eurovision 2015: Η Μαρία Έλενα Κυριάκου και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους συμπληρώνουν έναν χρόνο σχέσης;

Παρόλο που οι δυο τους δεν έχουν παραδεχθεί ποτέ ότι είναι μαζί και λένε ότι είναι δυο καλοί φίλοι και συνεργάτες, τα δημοσιεύματα συνεχίζουν να τους θέλουν να είναι ζευγάρι. Ο λόγος για την εκπρόσωπο της Ελλάδας στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision, Μαρία Έλενα Κυριάκου και τον άνδρα που θα την συνοδεύσει στο πιάνο στην σκηνή, τον Ευθύβουλο Θεοχάρους.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! η Μαρία Έλενα Κυριάκου και ο μουσικοσυνθέτης θα συμπληρώσουν έναν χρόνο σχέσης το φετινό καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν και το άγχος της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό τραγουδιού είχε δημιουργήσει κάποιες εντάσεις, οι δυο τους είναι πλέον καλύτερα από ποτέ και ετοιμάζονται για την μεγάλη βραδιά του πρώτου ημιτελικού της Eurovision (στις 19 Μαΐου).


Οι δυο τους μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή βρίσκονται στη Βιέννη ενόψει του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision.

Το ίδιο “περαστική” με τις εντάσεις ήταν ευτυχώς και η περιπέτεια υγείας, που σύμφωνα με το περιοδικό, πέρασε η Μαρία Έλενα Κυριάκου μια μέρα πριν ταξιδέψει στην Βιέννη, όταν παρουσίασε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μία ημέρα.

Περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ!

Read More

And More