Εβελίνα Παπαντωνίου: Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο για χάρη του γιου της! [pics]

Εβελίνα Παπαντωνίου: Σπάνια εμφάνιση στο θέατρο για χάρη του γιου της! [pics] | tlife.gr

«Σταρ Ελλάς» 2001, Αναπληρωματική «Miss Universe», αμέτρητα χιλιόμετρα στις πασαρέλες και φωτογραφίσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά. Όλα αυτά βρίσκονται στο βιογραφικό της Εβελίνας Παπαντωνίου, η οποία έχει χαράξει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη.

Η Εβελίνα, αφού εκπλήρωσε το όνειρό της, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και έτσι το 2009 έβαλε τελεία στην καριέρα του μόντελινγκ. Ο γιος της που ήρθε στη ζωή το 2015 είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει και ταυτόχρονα η καλύτερη παρέα! Παιχνίδι, βόλτες, θέατρο είναι μερικά από τα πράγματα που περιλαμβάνει η καθημερινότητα του πρώην μοντέλου με τον μικρό Γιάννη. Η Εβελίνα είναι χαζομαμά και δεν το κρύβει.

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την μελαχρινή καλλονή έξω από τις εγκαταστάσεις του «Tae Kwon Do». H Εβελίνα βρέθηκε εκεί προκειμένου να παρακολουθήσει μαζί με τον πρίγκιπα της την παράσταση «Paw Patrol». Η ίδια χαμογελαστή και ευδιάθετη πόζαρε στους φωτογράφους!

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more