Ευαγγελία Μουμούρη: Αποδέχτηκε το νέο challenge στα social media!

Η Ευαγγελία Μουμούρη δεν δίστασε να δοκιμάσει το νέο challenge που κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για το δημοφιλές dollypartonchallenge που ξεκίνησε η διάσημη τραγουδίστρια Dolly Parton αποκαλύπτοντας ποια φωτογραφία της θα δημοσίευε στο προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Instagram, LinkedIn και Tinder. Στην νέα αυτή πρόκληση ανταποκρίνονται κάθε μέρα όλο και περισσότεροι celebrities σε όλο τον κόσμο δημοσιεύοντας ξεχωριστές φωτογραφίες τους.

Από την Ελλάδα, το dollypartonchallenge αποδέχτηκε και η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τέσσερις εντυπωσιακές φωτογραφίες της, αυτές που επιλέγει για το προφίλ της στα social media.

H ταλαντούχα ηθοποιός αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει” στο Θέατρο Ζίνα μαζί με τους, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Ναταλία Δραγούμη και Κρατερό Κατσούλη. Παράλληλα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύεται την Πολίτισσα Σμαρώ, μία μάντισσα που έρχεται να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στο χωριό Διαφάνι.

Read More

And More