Ευαγγελία Συριοπούλου: Σύσσωμη η showbiz της εύχεται για την εγκυμοσύνη, μετά την επιβεβαίωση

Ένα νέο κεφάλαιο ετοιμάζεται να ανοίξει στην προσωπική ζωή της η Ευαγγελία Συριοπούλου, καθώς διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η 36χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, Στράτος Πατσατζής, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας, πρόκειται να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με τον πιο γλυκό τρόπο.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκαλύφθηκε σχεδόν μία εβδομάδα πριν μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας “Realnews”. Το απόγευμα της Παρασκευής, η Ευαγγελία Συριοπούλου θέλησε να επιβεβαιώσει την είδηση, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι έτοιμη να αναλάβει τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής και ανυπομονεί!

Σε συνέντευξη της στο TLIFE τον Φεβρουάριο του 2021, η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε δηλώσει για το ενδεχόμενο ενός γάμου: “Η αλήθεια είναι ότι ζω με το σύντροφό μου κάτω από την ίδια στέγη από την πρώτη μέρα της σχέσης μας. Δεν καταλαβαίνω τι θα άλλαζε με την επισημοποίηση της σχέσης μέσω ενός γάμου. Ο γάμος επισφραγίζει κοινωνικά την σχέση και συνήθως προηγείται της δημιουργίας οικογένειας. Σε αυτή τη βάση με αφορά ο γάμος“.

Όσον αφορά στο τι θαυμάζει στον σύντροφό της, ο οποίος τώρα θα γίνει και πατέρας του παιδιού της, η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε αναφέρει: “Το πιο αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό του Στράτου είναι ότι ανακαλύπτεις την αξία του και τη σημαντικότητα της προσωπικότητας του, χωρίς να έχει ποτέ την ανάγκη να την επικοινωνεί ο ίδιος «διαφημίζοντας» τον εαυτό του. Μιλάμε για έναν ευφυή άνθρωπο, μετριοπαθή που εστιάζει στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην εικόνα τους“.

 

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη: Ευαγγελία Συριοπούλου στο TLIFE: “Με θλίβουν βαθιά τέτοια περιστατικά – Συντάσσομαι απόλυτα με τα θύματα”

 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η εγχώρια showbiz έσπευσε να της ευχηθεί για το χαρμόσυνο γεγονός. Σμαράγδα Καρύδη, Ζέτα Δούκα, Βάσω Λασκαράκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ευγενία Σαμαρά, Ευγενία Δημητροπούλου, Δανάη Μπάρκα, Βασιλική Μιλλούση, Αγγελική Δαλιάνη είναι κάποια από τα πρόσωπα που έστειλαν τις ευχές τους.

Δες τις αναρτήσεις:

Read More

And More