Ευγενία Μανωλίδου: Η φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά της και το τρυφερό μήνυμα!

H Ευγενία Μανωλίδου έχει δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της (Αλέξανδρος και Θεοδώρα), η μαέστρος τα έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον γνωστό ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη, ενώ τα δύο μικρότερα (Περσέας και Αλκαίος) είναι καρποί του έρωτά της με τον πολιτικό σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η ίδια συχνά πυκνά μιλάει για αυτά, καθώς είναι πολύ δεμένοι με όλα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει μαζί του σε δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, αρκετά συχνά δημοσιεύει και στα socia media φωτογραφίες που βγάζει μαζί τους στην καθημερινότητά τους, συνοδευόμενες από πολύ γλυκά λόγια.

Αυτή τη φορά, η Ευγενία Μανωλίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε μαζί με όλα τα παιδιά της στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στη λεζάντα που την συνόδευε.

“Πόσο τυχερή και ευγνώμων για τα χρόνια που πέρασαν, πόσο ανυπόμονη για αυτά που έρχονται! Χρόνια πολλά από όλους μας, εύχομαι να τα περνάτε όλοι με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, να είστε υγιείς κι ευτυχισμένοι και να αγκαλιάζεστε… Όσο συχνότερα και όσο περισσότερο μπορείτε. Να έχετε μια τέλεια χρονιά!!!” , ήταν τα λόγια της.

Read More

And More