Ευγενία Μανωλίδου: Στηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη που τρέχει στα 42km του Αυθεντικού Μαραθωνίου

Ευγενία Μανωλίδου: Στηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη που τρέχει στα 42km του Αυθεντικού Μαραθωνίου | tlife.gr

Στην αυθεντική διαδρομή των 42 km τρέχει σήμερα στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας  ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με στόχο να φωνάξει το… νενικήκαμεν, την ώρα του τερματισμού του! Το 2017, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε τρέξει στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων. Όχι μόνο τερμάτισε, αλλά έσπασε και το προσωπικό του ρεκόρ, με το μήνυμά του στο Twitter να τα… λέει όλα.

Το Twitter επέλεξε και φέτος για να πληροφορήσει τους ακολούθους του πως για πρώτη φορά συμμετέχει στην αυθεντική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων. «Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία διότι σε λίγο ξεκινώ τον πρώτο μου πλήρη κλασικό Μαραθώνιο των 42 χλμ. Στόχος φέτος ο τερματισμός, με τον χρόνο αν όλα πάνε καλά θα ασχοληθώ από του χρόνου. Ελάτε και σεις είναι μεγάλη γιορτή και σου αλλάζει την ζωή», ανέφερε πριν ξεκινήσει ο Άδωνις.

Ενώ, ιδιαίτερα τρυφερό ήταν και το μήνυμα της συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου που τον στηρίζει σε όλα: «Καλή επιτυχία σε όλους τους μαραθωνοδρόμους σήμερα, καλή επιτυχία και στον μοναδικό δικό μου μαραθωνοδρόμο που επιλέγει πάντα τον δύσκολο δρόμο… Σε λατρεύουμε, θα σε περιμένουμε νικητή! #athensmarathon #athensmarathon2018».

READ more