Ευγενία Μανωλίδου: Το συγκινητικό μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα!

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά
Με το δικό της τρυφερό τρόπο θέλησε να τιμήσει τους πατεράδες που δεν βρίσκονται στη ζωή, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα η Ευγενία Μανωλίδου.
Η γνωστή συνθέτης και παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: “Ένα κεράκι για όλους τους πατεράδες που βρίσκονται στον ουρανό. Αλλά βρίσκονται και στη σκέψη μας… Γιατί δεν έφυγαν ποτέ από την καρδιά μας!”.

#father’s_day

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eugenia Manolides (@manolidoue) στις

Η Ευγενία που έχασε τον πατέρα της σε νεαρή ηλικία, κρατά άλλωστε, πάντα μέσα της μια γλυκιά ανάμνηση. Η ίδια σε συνέντευξή της έχει αναφέρει στο παρελθόν: “Παρότι οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι πολλά χρόνια, η απώλεια του πατέρα μου άφησε μέσα μου ένα τεράστιο κενό, διότι υπήρξε ένας πατέρας που έδινε πάντα το “παρών” στην καθημερινότητα μου”, τονίζοντας ότι η ζωή της θα ήταν διαφορετική αν δεν τον είχε “χάσει”.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164