Ευρωεκλογές 2024: Οι επώνυμοι που κατεβαίνουν στη μάχη – Οι δημοσιογράφοι, οι καλλιτέχνες και οι αθλητές

Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τους υποψήφιους στα ψηφοδέλτια να ανακοινώνονται επισήμως.

Και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι αλλά και τα προβεβλημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, τα οποία αποδέχτηκαν την πρόταση ώστε να συμπεριληφθεί το όνομά τους στο ευρωψηφοδέλτιο.

Στο ευρωψηφοδέλτιο της  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ συμπεριλαμβάνονται και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι…

Ελεονώρα Μελέτη: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega έκανε τη μεγάλη έκπληξη με τη συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο, τονίζοντας πως σε περίπτωση εκλογής της θα αποτελέσει φωνή για τον γυναικείο πληθυσμό.

Υποψήφια για άλλη μια φορά η Νόνη Δούνια. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, έχοντας τη δική της εμπειρία στην πολιτική, ετοιμάζεται για ακόμη μία εκλογική αναμέτρηση.

Με τη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος μετά από μια πολυετή πορεία του στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ, αποχαιρέτησε τηλεθεατές και συνεργάτες, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές.

Ο Πύρρος Δήμας το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου βρέθηκε ανάμεσα στους υποψήφιους για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, σε μια ιδιαίτερη περίοδο της ζωής του, λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του.

Υποψήφια ευρωβουλευτής η Βούλα Πατουλίδου.

  • Υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο της  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι και οι δημοσιογράφοι Μαρία Σπυράκη, Μουρούτης Γιώργος, Στέφανος Νίκος, Τσιόδρας Δημήτρης, Βίκυ Φλέσσα.

Με έξι δημοσιογράφους συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης ετών της Σταματίνας Τσιμτσιλή, θα είναι τελικά υποψήφιος Ευρωβουλευτής, μετά τα αποτελέσματα των προκριματικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν εκλεγεί, ποιο θα είναι άραγε το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει στο Happy Day του Alpha;

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πανόπουλος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού αποκάλυψε πως αποδέχτηκε την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, όταν εκείνος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha.

Η Δώρα Τσαμπάζη, η γνωστή δημοσιογράφος με ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές ευχαριστώντας για την προτίμηση στο πρόσωπό της. «Επίσημα υποψήφια ευρωβουλεύτρια μέσα από μια διαδικασία που επιλέξατε εσείς. Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την προτίμηση σας» ήταν το μήνυμά της.

Υποψήφιοι ως ευρωβουλευτές ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς

  • Με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης, Ευάγγελος Αντώναρος, Δώρα. Αυγέρη

Περισσότεροι δημοσιογράφοι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές

Με το ΚΚΕ κατεβαίνουν στις Ευρωεκλογές ο Νίκος Αγγελίδης, η Ιωάννα Κολοβού και η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.

Με τη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ο Φιλήμων Καραμήτσος, ο Άκης Σακισλόγλου. ο Νίκος Φίλης και ο Στέλιος Κούλογλου.

Με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ο Μανώλης Αναγνωστάκης.

Με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ  η Έλενα Χορέβα.

Read More

And More