Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι αχώριστοι! Φωτογραφίες από την βραδινή τους έξοδο! [pics]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Είναι αχώριστοι! Φωτογραφίες από την βραδινή τους έξοδο! [pics] | tlife.gr

Τον περασμένο Δεκέμβρη ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εκπλήσσοντας τους πάντες. Τα δύο παιδιά μέχρι τότε δεν είχαν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα σχετικά με το τι τρέχει μεταξύ τους παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι. Σήμερα γιορτάζουν περίπου έναν χρόνο μαζί και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μπορεί την περασμένη σεζόν το ζευγάρι να συνεργαζόταν επαγγελματικά στην ίδια εκπομπή και να έμεναν παράλληλα κάτω από την ίδια στέγη, όμως αυτό δεν αποτέλεσε στιγμή εμπόδιο στην καθημερινότητά τους. Η Ευρυδίκη δηλώνει πως ο Κωνσταντίνος είναι ο άνδρας της ζωής της ενώ ο Κωνσταντίνος την προσέχει συνεχώς σαν τα μάτια του.

Ο έρωτάς τους είναι διάχυτος, όπου και αν βρεθούν, γεγονός που φαίνεται να μην τους ενοχλεί καθόλου. Στο πέρασμα του χρόνου το ειδύλλιο τους όλο και δυναμώνει και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι το ενδεχόμενο επισημοποίησης της σχέσης τους δεν είναι μακριά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», όπου ευδιάθετοι και χαμογελαστοί πόζαραν στο φακό.

Φωτογραφίες: NDP

READ more