Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές στην Κρήτη μετά τις φήμες χωρισμού

Στην Κρήτη απολαμβάνουν τις φετινές τους διακοπές, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μετά από μια σειρά έντονης φημολογίας για τη σχέση τους, το ζευγάρι εξακολουθεί να μην μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, περνώντας ευχάριστα το καλοκαίρι, δίπλα σε καλούς φίλους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναχώρησαν για τις διακοπές τους, κάνοντας σχετική ανάρτηση από το πλοίο – Δες ΕΔΩ τι είχαν δημοσιεύσει.


Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αύγουστος στην Κρήτη

 

Και ενώ οι φήμες χωρισμούς φούντωναν διαρκώς, η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE πρόκειται να παραμείνουν στο νησί και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Όσο για τις αναρτήσεις τους στα social media, το ζευγάρι μπορεί να μην πόζαρε μαζί για το instagram, ωστόσο τόσο η Ευρυδίκη, όσο και ο Κωνσταντίνος για άλλη μια φορά εντυπωσίασαν με τα κορμιά τους.


Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Αδυνατισμένη και ανανεωμένη με το μπικίνι της

 

Όπως σας είχε αποκαλύψει το TLIFE για την αλλαγή στο σώμα της, η  Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει διατροφή ακολουθώντας τις συμβουλές της διατροφολόγου της.

Η ίδια ακολουθεί ένα πρόγραμμα πέντε γευμάτων την ημέρα, αποφεύγοντας τα τηγανιτά και ζυγίζοντας τις ποσότητες για να μην αποκλίνει από τον στόχο της.

Στο καθημερινό της πρόγραμμα υπάρχει πάντα η γυμναστική, ή η ενασχόληση με τα θαλάσσια σπορ.

 


Κωνσταντίνος Βασάλος – Οι ελάχιστες αναρτήσεις από την Κρήτη

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θέλησε να κάνει αρκετές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό, ωστόσο για άλλη μια φορά οι φωτογραφίες του απέδειξαν την αγάπη του για τα θαλάσσια σπορ, αλλά και το παραδοσιακό φαγητό.

Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μαζί στο ηλιοβασίλεμα

Το ζευγάρι κάτω από τις αναρτήσεις τους δέχτηκε και μερικά σχόλια που αφορούσαν την σχέση του, ωστόσο όσοι τους ακολουθούν στο instagram αντιλήφθηκαν αυτό το διάστημα πως η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρίσκονται διαρκώς μαζί, αφού ανεβάζουν στο instagram τα ίδια τοπία και τις παραλίες που επισκέπτονται.

Κάτι το οποίο συνέβη και το απόγευμα της Δευτέρας, όταν το ζευγάρι απόλαυσε στην παραλία το ηλιοβασίλεμα.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

 

Το βίντεο που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος:


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Κρήτη, αδιαφορώντας για τις φήμες και τα σενάρια γύρω από τη σχέση τους. Οι δυο τους εξάλλου, από την αρχή της κοινής τους ζωής, απέφευγαν να μιλούν για τα προσωπικά τους!

Read More

And More