Φ. Αλφόνσο: Αθωώθηκε από τις κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών

Μεγάλη αίσθηση είχε προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η σύλληψη του τραγουδιστή Φράνκο Αλφόνσο, με δυο κιλά κοκαϊνης στο αεροδρόμιο της Αρούμπα. Ο μουσικός, που είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες της δεκαετίας του 80, ύστερα από αρκετές μέρες φυλάκισης, αφέθηκε ελεύθερος και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Αδυνατισμένος και φανερά ταλαιπωρημένος, ο Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής βρέθηκε και πάλι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Η μητέρα του και η αδελφή του Όμηρου Ευστρατιάδη, Αλίκη πήγαν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτούν.

Σύμφωνα με δημισίευμα της εφημερίδας Espresso, ο τραγουδιστής βρισκόταν στην Καραϊβική για διακοπές με έναν φίλο του. Στην επιστροφή τους, στο αεροδρόμιο της Αρούμπα ο φίλος του Φράνκο τον παρακάλεσε να μεταφέρει μια από τις βαλίτσες του, με την διακαιολογία ότι οι αποσκευές του ήταν υπέρβαρες. Ο τραγουδιστής δέχτηκε να τον εξυπηρετήσει, χωρίς την παραμικρή υποψία. Μάλιστα, στην βαλίτσα που του έδωσε υπήρχε το όνομα του καλλιτέχνη.

Όμως, ο εξονυχιστικός έλεγχος που τους έγινε στο αεροδρόμιο, αποκάλυψε την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που υπήρχε στις αποσκευές του. Ο Φράνκο Αλόνσο από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως είναι αθώος, όμως δεν υπήρχαν στοιχεία για να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του.

Τελικά, οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρομείου αποκάλυψαν την αλήθεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, σε αυτές φαίνεται ο φίλος του Φράνκο την ώρα που έγραφε στο καρτελάκι της αποσκευής το όνομα του καλλιτέχνη και στη συνέχεια του παρέδιδε τη βαλίτσα.

Τώρα, ο Φράνκο βρίσκεται και πάλι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, μακριά από τον εφιάλτη που παραλίγο να του στοιχίσει την ελευθερία του.

Read More

And More