Φαίη Ξυλά: Βόλτες με τον γιο της, Πάρη στα βόρεια προάστια! [pics]

Φαίη Ξυλά: Βόλτες με τον γιο της, Πάρη στα βόρεια προάστια! [pics] | tlife.gr

Η Φαίη Ξυλά μπορεί να αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της εγχώριας showbiz, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μία τρυφερή μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος. Εκείνη και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος απέκτησαν μαζί ένα πανέμορφο αγοράκι τον Αύγουστο του 2015 και από τότε δέθηκαν ακόμη περισσότερο ως ζευγάρι. Ο μικρός Πάρης ήρθε στην ζωή τους και άλλαξε την καθημερινότητα των δύο ηθοποιών προς το καλύτερο.

Η γνωστή ηθοποιός από την ημέρα που έγινε μητέρα άλλαξε τις προτεραιότητές της και έβαλε ως πρώτη την ανατροφή και την φροντίδα του γιου της. Η Φαίη Ξυλά προσπαθεί όσο μπορεί να μην έχει απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, ώστε να αφιερώνει άπλετο χρόνο στον μικρό της πρίγκιπα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, απαθανάτισε πριν μερικές ημέρες την ευτυχισμένη μανούλα με τον Πάρη σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνουν τις βόλτες τους.

Η Φαίη Ξυλά δεν άφησε τον μονάκριβο γιο της από τα μάτια της, με τον μικρό να κρατάει το χεράκι της μαμάς του σ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους.

Δες τις φωτογραφίες:

“Ο Πάρης είναι πολύ ζωηρός. Είναι ακόμα καλύτερη η ζωή μας από ό,τι ήταν πριν. Είναι και άτακτος. Και να σου πω και κάτι; Πολλές φίλες μου μου λένε «αυτό το παιδί της τάδε είναι πολύ ήσυχο, δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις μωρό στο σπίτι!». Εγώ δεν το συνάντησα ποτέ αυτό. Ούτε από τα ανιψάκια μου, ούτε στα παιδιά των φίλων μας. Δεν με ενοχλεί που είναι ζωηρός”, δήλωνε πριν περίπου δύο χρόνια για τον μονάκριβο γιο της.

Φωτογραφίες: NDP

READ more