Φαίη Σκορδά: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Νέζου! [pics]

Τον καλό της φίλο και για χρόνια συνεργάτη της Χρήστο Νέζο στήριξε χθες το απόγευμα σε μια μαγική βραδιά με αέρα Νάξου στον «Ελληνικό Κόσμο» η Φαίη Σκορδά. Η οικοδέσποινα του Πρωινού στον Ant1 βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Νέζου «Μαγειρεύοντας στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες» και εντυπωσίασε με το κόκκινο σύνολο που επέλεξε.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, μιας και στο πάνελ των ανθρώπων που μίλησαν για το βιβλίο, βρίσκονταν αγαπημένα της πρόσωπα, όπως ο σεφ Βασίλης Καλίδης, η Φαίη Σκορδά μίλησε για την προσπάθεια του Χρήστου να φέρει τα μυστικά της ναξιώτικης κουζίνας στα σπίτια μας και αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό του δημοσιογράφου και παρουσιαστή που έκανε πραγματικότητα ένα από τα όνειρά του.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κώστας Σπυρόπουλος με την Χριστίνα Πολίτη, ο Βασίλης Καλίδης, ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Αλέξης Κωστάλας και πολλοί ακόμη.

Ο Χρήστος έχει πει για το βιβλίο του σε συνέντευξή σου στο TLIFE: «Μαγειρεύω στην Νάξο και τις μικρές Κυκλάδες, δηλαδή στην Σχοινούσα, Ηρακλειά, Δονούσα και Κουφονήσι. Πιστεύω πως στο 95% των Ελλήνων που δεν είναι σεφ, του  αρέσει να μαγειρεύει. Ερχόμενος στην Νάξο και κάνοντας τις εκπομπές μου είπα: «αφού ταξιδεύω με διάσημους  γιατί να μην ‘’ταξιδέψω’’ και με τις γεύσεις;» Κάπως έτσι ξεκίνησα να φτιάχνω και κάποιες δικές μου συνταγές. Ταξιδεύουμε στις διάφορες περιοχές τις Νάξου και μαγειρεύουμε εκεί με απλούς ανθρώπους, αλλά και κάποιους ειδικούς. Παράδειγμα: δίνουμε την παραδοσιακή συνταγή του ζαμπόνι που φτιάχνετε στην Απείρανθο».

Την εκδήλωση προλόγισαν : η Μαρία Αντωνιάδου, Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, και η Ελένη Κεκροπούλου, Εκδότρια Εκδόσεων Ωκεανός. Ενώ για το βιβλίο μίλησαν οι κ.κ.: Φαίη Σκορδά, Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καλλιάνος, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Καμπουράκης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Καπούνης, Πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου.

Δες φωτογραφίες:

  

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More