Φαίη Σκορδά: Επίσημη εμφάνιση συνοδευόμενη από τον γιο της [pics]

Τα καλά τους έβαλαν η Φαίη Σκορδά και ο πρωτότοκος γιος της για να δώσουν το παρών σε party αρραβώνα. Μαμά και γιος έκλεψαν τις εντυπώσεις με το άψογο στιλ τους και φυσικά πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό μας φακό λίγο πριν μπουν στην αίθουσα δεξιώσεων για να ευχηθούν στην Μαίρη Αρώνη και τον Σπύρο Σιγούρο. Η στενή συνεργάτιδα της παρουσιάστριας δέχτηκε πρόσφατα πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και το βράδυ της Παρασκευής το γιόρτασαν με συγγενείς και φίλους.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Το πρωινό” δεν θα μπορούσε να λείπει όπως και η υπόλοιπη ομάδα. Η Φαίη Σκορδά επέλεξε για συνοδό της, όπως έγραψε και στον λογαριασμό της στο instagram, τον Γιάννη Λιάγκα. Ο γιος της σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 7 και έχει γίνει πια σωστός κύριος. Είναι γνωστή η αδυναμία που του έχει αφού σε εκείνον και τον αδερφό του, Δημήτρη αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της.

Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για την αγάπη που τρέφει στα παιδιά της. Άλλωστε ήταν πάντα όνειρό της να αποκτήσει οικογένεια και παρόλο που χώρισε από τον Γιώργο Λιάγκα η ζωή της είναι ολοκληρωμένη χάρη στους δύο γιους της.

Ο μεγάλος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα έχει μεγαλώσει πολύ! Ο Γιάννης όχι μόνο βοηθάει τη μαμά τους σε διάφορα πράγματα αλλά είναι και ο συνοδός της σε πάρα πολλές εξορμήσεις. Απόδειξη ήταν και η επίσημη εμφάνισή τους στους αρραβώνες της συνεργάτιδας της.

Το “νινί” της έχει εξελιχθεί σε ένα ευαίσθητο και ευγενικό παιδί και η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 καμαρώνει για εκείνον!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More