Φαίη Σκορδά για Γιούλικα Σκαφιδά: «Είναι ξεκάθαρη, αλλά το τοποθετεί σε ένα επίπεδο που δεν επιδέχεται σχολίων»

Με την αποκάλυψη που έκανε η Γιούλικα Σκαφιδά για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ασχολήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαρτίου στην εκπομπή  Fay’s time. 

«Είναι ερώτηση τζιζ η προσωπική ζωή για τη Γιούλικα Σκαφιδά; Η ίδια δεν έχει αναφερθεί ποτέ. Είπε ότι δεν είναι μονογονεϊκή οικογένεια, άρα υπάρχει σύντροφος. Δεν ρωτήθηκε ή κόπηκε στο μοντάζ; Είναι κάτι που δε θέλει να το δημοσιοποιεί καθόλου; Το κρύβει;» αναρωτήθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βλέποντας τη συνέντευξη της ηθοποιού.

«Θες να σου απαντήσω;» τον ρώτησε η Φαίη Σκορδά με τον διάλογο να συνεχίζεται ως εξής:

Λ.Κ: «Θέλω να μου απαντήσεις στον βαθμό που μπορούμε»

Φ.Σ: «Θα σου απαντήσω από αυτό που καταλαβαίνω. Είναι ξεκάθαρη, πιο ξεκάθαρη δε γίνεται, αλλά το τοποθετεί σε ένα τέτοιο επίπεδο που δεν επιδέχεται σχολίων. Και πολύ σωστά κάνει. Λέει, “δεν είμαι μόνη μου, δε μεγαλώνω μόνη μου το παιδί, δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια, το μεγαλώνω με τον άνθρωπό μου και όταν θα έρθει η στιγμή, με τη χαλαρότητα που απαντάω τώρα – και μέχρι εκεί, βάζω τελεία – θα του εξηγήσω ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές οικογένειας. Αυτή ήταν η απάντηση»

Λ.Κ «Γιατί αυτό συνιστά διαφορετική μορφή οικογένειας;»

Φ. Σ: «Είναι ξεκάθαρο νομίζω. Από τη στιγμή όμως που η ίδια δε λέει, “από εδώ ο/η σύντροφός μου”, είναι σαν να το οριοθετεί»

Λ.Κ: «Αυτό ρωτάω, αν υπάρχει επιθυμία να μην ερωτάτε»

Φ.Σ: «Είπε την αλήθεια, και το ξεκαθάρισε μέχρι που θέλει να το πάει… Είναι πολύ ξεκάθαρη… Οι ερωτήσεις ήταν για το παιδί, όχι για την προσωπική ζωή και το ερωτικό κομμάτι… Δεν υπάρχει ερωτηματικό… Εμένα μου είναι ξεκάθαρη… Είναι μια οικογένεια, μέσα στο σπίτι τους υπάρχει χαρά, υπάρχουν δυο γονείς, και ένα παιδί»

Διάβασε επίσης:

Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί»

Read More

And More