Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Όλη η αλήθεια για τα σενάρια γάμου!

Πριν λίγες μέρες έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση πως η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι ένα βήμα πριν το γάμο. Μάλιστα η φωτογραφία της Φαίης από έξοδό της με λευκό outfit και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι που ήταν εμφανές στη φωτογραφία έκανε πολλούς να μιλήσουν μέχρι και για κρυφό γάμο. Τι συμβαίνει τελικά;

Όπως γράφει στην εφημερίδα «On time» η Σάσα Σταμάτη, η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι στα καλύτερά τους και οσονούπω πρόκειται να μείνουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, τα σενάρια γάμου αργούν ακόμη. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ηλιόπουλος απαρνήθηκε τα βόρεια προάστια και μετακόμισε στα νότια σχεδόν δίπλα στο σπίτι που μένει η Φαίη Σκορδά με τους γιους της: Γιάννη και Δημήτρη.

Το ζευγάρι θέλοντας να κάνει ένα test συμβίωσης, αποφάσισε να μείνει πολύ κοντά, αλλά σε ξεχωριστά σπίτια ο καθένας, μιας και η Φαίη Σκορδά θέλει λόγω των παιδιών να είναι πολύ σίγουρη πριν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της. Το θετικό πάντως είναι πως το ζευγάρι θα έχει τώρα τη δυνατότητα να συναντιέται πιο συχνά και όχι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, όταν ο Γιώργος Λιάγκας έπαιρνε τα παιδιά και η Φαίη έμενε μόνη.

Όσο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους; Η Φαίη, μόλις ολοκληρώσει τις συναντήσεις για τη νέα σύνθεση της εκπομπής της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα ανέβει με τους γιους της στη Χαλκιδική και εκεί θα βρεθεί για λίγες μέρες και ο σύντροφός της!

Read More

And More