Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Ρομαντικό Σαββατοκύριακο εκτός Αθηνών! (pics)

Στα καλύτερά της είναι η Φαίη Σκορδά και αυτό φαίνεται! Η οικοδέσποινα του Πρωινού έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού συντρόφου της και είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Απόλυτη προτεραιότητά της, φυσικά είναι και θα είναι τα δυο της αγόρια, Δημήτρης και Γιάννης, ωστόσο η Φαίη κατάφερε να κάνει χώρο στην καρδιά της για να μπει ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Το αγαπημένο ζευγάρι μετρά κάτι παραπάνω από έναν χρόνο κοινής πορείας, ωστόσο προτιμά να κρατά τη σχέση του σε χαμηλούς τόνους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που η οικοδέσποινα του Πρωινού αναφέρει το όνομα του αγοριού της στον αέρα της εκπομπής, αποδεικνύοντας πως είναι σίγουρη και ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Φαίη και ο Νίκος εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο τους χρόνο και τον καλοκαιρινό καιρό (κι ας διανύουμε τις αρχές του Οκτώβρη) για να κάνουν μια μικρή απόδραση εκτός Αθηνών για να ζήσουν τον έρωτά τους. Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στα Instagram Stories της μια φωτογραφία από τη θέση του συνοδηγού, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της και πίσω τις βαλίτσες τους για το ταξίδι τους. Οι δυο τους πέρασαν ένα ξέγνοιαστο διήμερο μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, απολαμβάνοντας τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

“Απλώς είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα” είχε αποκαλύψει για τον Νίκο Ηλιόπουλο, η Φαίη Σκορδά σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Read More

And More