Φαίη Σκορδά: Ο σύντροφός της Νίκος Ηλιόπουλος μετακομίζει στα Νότια προάστια για να είναι κοντά της!

Πριν λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά μιλώντας με τη Λίτσα Πατέρα στη εκπομπή μας έδωσε την εντύπωση ότι ίσως κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της! Συγκεκριμένα το πρωί της περασμένης Πέμπτης, κατά τη διάρκεια που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τις προβλέψεις της για το ζώδιο του σκορπιού, η ξανθιά παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί ότι σχεδιάζει να συγκατοικήσει μαζί με τον σύντροφό της. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ηλιόπουλος ανήκει στο ζώδιο του σκορπιού μιας και έχει γεννηθεί στις 19 Νοεμβρίου.

Όταν η Λίτσα Πατέρα ανέφερε πως όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 18 είναι έτοιμοι να μετακινηθούν ή μετακομίσουν κάπου αλλού, η Φαίη Σκορδά τη διέκοψε λέγοντας: «Ναι, ναι, ναι… Βλέπεις μετακόμιση;», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άρη Καβατζίκη να αναρωτιούνται ποιος είναι σκορπιός και την παρουσιάστρια να χαμογελάει με χαμηλωμένο το βλέμμα.

Όταν, βέβαια, ο Άρης Καβατζίκης κατάλαβε ότι πρόκειται για την παρουσιάστρια και τον αγαπημένο της δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του δείχνοντάς την.

Η Φαίη την επόμενη μέρα είπε στη εκπομπή ότι κάποια sites, παρερμήνευσαν όλα αυτά, ωστόσο αύριο έρχεται το περιοδικό Hello, με πρωτοσέλιδο που λέει πως ο αγαπημένος της Φαίης Νίκος Ηλιόπουλος θα μετακομίσει στα Νότια Προάστια, όχι βέβαια στο ίδιο σπίτι με τη παρουσιάστρια και τα παιδιά της, αλλά σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της, προκειμένου να βρίσκεται κοντά της!

Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι ζει μια όμορφη περίοδο και μπορεί ακόμα να μην σκέφτονται τη συγκατοίκηση αλλά σίγουρα κάνουν το επόμενο βήμα που θα τους φέρει πιο κοντά!

Read More

And More