Φαίη Σκορδά: Περπάτησε για καλό σκοπό στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Φαίη Σκορδά: Περπάτησε για καλό σκοπό στο κέντρο της Αθήνας! [pics] | tlife.gr

Ο φιλανθρωπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, το Σάββατο 20 Απριλίου, μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, διοργανώνοντας τον πιο φωτεινό Περίπατο Ευχών. Αφετηρία του Walk-For-Wishes, που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά, ήταν η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και τερματικός σταθμός στην Πύλη του Αδριανού, η οποία και φωταγωγήθηκε μπλε.

Στόχος του καθιερωμένου πια αυτού περιπάτου ήταν να γίνει ευρέως γνωστό το έργο του οργανισμού, ώστε να καταφέρει να εκπληρώνει τις ευχές όλων εκείνων των παιδιών που δοκιμάζεται σκληρά η υγεία τους, καθώς και να αναδείξει ένα τόσο σημαντικό αρχαίο μνημείο της χώρας μας.

Εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), φορώντας όλοι από κάτι μπλε, περπάτησαν όλοι μαζί τον πιo αισιόδοξο περίπατο, μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή κάθε παιδιού που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια.  Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσε και η Φαίη Σκορδά, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και ειδικά σ’ εκείνα που έχουν ανάγκη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more