Φαίη Σκορδά: Στέκι των celebrities το εστιατόριο της μητέρας του νέου συντρόφου της! Φωτογραφίες

Η είδηση του νέου hot ειδυλλίου της εγχώριας showbiz ξάφνιασε πολλούς ευχάριστα! Όπως αποκάλυψε το περιοδικό HELLO!, η Φαίη Σκορδά δεν είναι πλέον μόνη και εδώ και έναν χρόνο έχει έναν πολύ ξεχωριστό άντρα στη ζωή της, τον γοητευτικό Νίκο Ηλιόπουλο. Και μπορεί ο 37χρονος Νίκος να ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο καθώς εργάζεται ως Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, είναι συνεργάτης της Google αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo, ωστόσο η μαμά του είναι ξακουστή μαγείρισσα!

Ο λόγος για την Μαντώ Ηλιοπούλου, η οποία διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στο Χολαργό, όπου μαγειρεύει αυστηρά ελληνικά και μαμαδίστικα πιάτα! Η ίδια λατρεύει την μεσσηνιακή κουζίνα, καθώς ο σύζυγός της κατάγεται από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Το οικογενειακό εστιατόριο της Μαντώς έχει φιλοξενήσει πολλούς celebrities της εγχώριας showbiz, όπως ο Αντώνης Σρόιτερ, η Ιωάννα Μπούκη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Τζένη Μελιτά όπου έχουν γευτεί τα ξεχωριστά πιάτα της μαμάς του Νίκου! Μάλιστα, στο εστιατόριο της έχουν πάει ακόμη και οι… Red Hot Chili Peppers!

Δες φωτογραφίες:

Η Μαντώ Ηλιοπούλου

Κατερίνα Καινούργιου

Ο Αντώνης Σροίτερ και η Ιωάννα Μπούκη με την Μαντώ Ηλιοπούλου, τον Διονύση Θανάσουλα και την πρώην  σύζυγό του

Ο Λάμπης Ταγματάρχης με την Μαντώ Ηλιοπούλου και την Έλλη Στάη

Ο υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Τζένη Μελιτά

Ιωάννα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο

Read More

And More