Φαίη Σκορδά: Τα Χριστούγεννα στα παιδικά της χρόνια, το τρίτο παιδί και η ευχή της στον κόσμο!

Στο όμορφο Κιλκίς βρίσκεται αυτές τις μέρες η Φαίη Σκορδά με την οικογένειά της και ή ίδια όπως δηλώνει στη Realnews νιώθει πoλύ ευτυχισμένη, γιατί πάντα στη γενέτειρά της της έρχονται στο μυαλό υπέροχες αναμνήσεις και μοναδικές εικόνες από την παιδική της ηλικία και την οικογενειακή θαλπωρή.

Τι άλλαξε από τότε που η μικρή Φαίη έβγαινε να πει τα κάλαντα στα γειτονικά σπίτια; “Η… μικρή Φαίη; Λατρεύω αυτόν τον χαρακτηρισμό, γιατί έτσι με φωνάζει ο γιος μου ο Γιάννης. Μάλλον έτσι με βλέπει (γέλια) Τα παιδιά έχουν ένα εντυπωσιακό, ενστικτώδη τρόπο να μας παρασέρνουν και ν’ αντικρίζουν την πραγματική αλήθεια που υπάρχει στις ψυχές όλων μας.”

Τι συναισθήματα προκαλούν στη Φαίη τα Χριστούγεννα
; “Λατρεύω τα Χριστούγεννα και πιστεύω ακόμη στη μαγεία που μας προσφέρουν. Τις ημέρες αυτές τις έχω συνδέσει με το πατρικό μου σπίτι και πάντα μου ξυπνάνε γλυκές αναμνήσεις. Θυμάμαι την μητέρα μου να μεταμορφώνει τις γιορτές το σπίτι μας σε παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο, με πολλά φωτάκια και υπέροχα στολίδια. Κάθε φορά που επέστρεφα στις γιορτές με λαχτάρα από την Ιταλία και από τον δρόμο έβλεπα το φωταγωγημένο δέντρο στον κήπο μας, ένιωθα τρομερή συγκίνηση, ενώ δεν έβλεπα την ώρα να γευτώ τις λιχουδιές που είχαν ετιμάσει οι γιαγιάδες μου και οι θείες μου… Μάλλον κι εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω σήμερα. Να μεταφέρω αυτή τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στα παιδιά μας και γι’ αυτό στολίζω από το Νοεμβρίο… Βέβαια στον στολισμό δεν τα καταφέρνω ποτέ τόσο καλά όσο η μαμά μου.”



Η οικογένεια και τα παιδιά της είναι πάνω απ’ όλα;
“Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω τα παιδιά. Ο ερχομόες του Γιάννη και του Δημήτρη ήταν μια συνειδητή απόφαση. Και στα δυο παιδιά το θέλαμε και το προσπαθούσαμε για να γίνει. Δεν θα μπορούα ποτέ να πω πως δεν θέλω άλλο παιδί, το θεωρώ ύβρη. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν προσπαθούμε για τρίτο παιδί.”

Ποια είναι η ευχή που κάνει στον εαυτό της και στον κόσμο; “Να είμαστε γεροί, δυνατοί κι αισιόδοξοι, να μην χάνουμε την ελπίδα μας, να χαιρόμαστε την κάθε ημέρα και το 2016 να βλέπουμε γύρω μας μόνο παιδικά χαμόγελα.”

Διάβασε περισσότερα στη Realnews που κυκλοφορεί!

Read More

And More