Φαίη Σκορδά: Το δημόσιο μήνυμα λίγες ώρες πριν την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Το δικό της μήνυμα μέσω instagram θέλησε να στείλε η Φαίη Σκορδά λίγες ώρες πριν ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέψει και πάλι στο Πρωινό. (Δες εδώ 5 φορές που τσακώθηκαν στον αέρα του Πρωινού)

Η επιστροφή του πρώην συζύγου της στην συμπαρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 έσκασε κυριολεκτικά σαν βόμβα λίγες εβδομάδες πριν καταφέρνοντας να αιφνιδιάσει τους πάντες. Το ζευγάρι που υπήρξε για χρόνια παντρεμένο και έχοντας αποκτήσει μαζί δυο παιδιά τον Γιάννη και τον Δημήτρη, ήταν για χρόνια και τηλεοπτικό ζευγάρι. 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξεκίνησαν να παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή το 2010 αρχικά στο Mega ενώ τρία χρόνια μετά πήραν μεταγραφή για τον ΑΝΤ1. Το 2017 μαζί με το διαζύγιό τους έληξε και η συνεργασία τους με τους δυο τους όμως να διατηρούν άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα. Αυτή την άριστη σχέση έρχονται να επισφραγίσουν με την επιστροφή του παρουσιαστή στο πλευρό της πρώην συζύγου του στην παρουσίαση του Πρωινού.

Λίγες ώρες πριν το “μεγάλο γεγονός” η Φαίη Σκορδά έκανε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε, “Το Πρωινό αύριο, αλλάζει, συνεχίζει, επιστρέφει και είναι 1 στον ΑΝΤ1”.

Read More

And More