Φιλιώ Τσίνογλου: Η Instagrammer που δέχτηκε επίθεση με βενζίνη έγκυος για δεύτερη φορά!

Η Φιλιώ Τσινόγλου ή κατά κόσμον Filio Lou είναι έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένειά της, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Κώστα Οικονόμου. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, η οποία είναι τεσσάρων χρονών και σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι του, το οποίο θα είναι αγόρι!

Η γνωστή Instagrammer και personal trainer δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στα social media, δείχνοντας την ανυπομονησία της να γίνει ξανά μητέρα! Από την άλλη ο σύζυγός της Φιλιώς Τσινόγλου, Κώστας Οικονόμου, περιμένει πώς και πώς να αποκτήσει και γιο, εκτός από την πανέμορφη κορούλα του.

Να σου θυμίσουμε πως η καλλονή γυμνάστρια πριν ενάμισι χρόνο είχε δεχτεί επίθεση με βενζίνη από έναν άγνωστο άνδρα στον Βόλο. (Δες την σοκαριστική της περιγραφή στο Live News)

Δες τις φωτογραφίες:

17 week pregnant… και κάπως έτσι μεγαλώνει η οικογένεια μας… Με τις ορμόνες στα τέρματα ετοιμαζόμαστε να ξαναζήσουμε το θαύμα… ό,τι και να πω είναι λίγο… we are blessed 🙏🙏🙏…. oiko10 junior is coming 😁😂🔥🙏😍💣📸 @vaso_pap_photography

Με το καλό!

Read More

And More