Φωτεινή Ντεμίρη: «Είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας, έγραψε πάρα πολύ στην ψυχή μου»

Για την περίοδο που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα με την υγεία της, μίλησε μεταξύ άλλων, η Φωτεινή Ντεμίρη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού.

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχεται πως έκτοτε απέκτησε περισσότερη δύναμη, αφού από τα παιδικά της χρόνια έμαθε να αγωνίζεται στα δύσκολα.

Τα παιδικά σου χρόνια ήταν δύσκολα καθώς αντιμετώπισες ένα σοβαρό θέμα υγείας. Πως έγραψε αυτό στην ψυχή σου;

Είχα όντως ένα σοβαρό θέμα υγείας. Συγκεκριμένα με τα πόδια μου και είχα ταλαιπωρηθεί πολύ, με γύψους, εγχειρίσεις κλπ. Με καθόρισε όλο αυτό.  Έγραψε πάρα πολύ στην ψυχή μου. Μου έδωσε δύναμη, στηρίχτηκα πολύ νωρίς σε μένα, έμαθα να παλεύω και να αγωνίζομαι. Δυστυχώς ή ευτυχώς έμαθα να στηρίζομαι μόνο στις δικές μου δυνάμεις.

Δεν έμαθα να ζητάω βοήθεια, που δεν είναι και κακό κάποιες φορές να απλώσεις ένα χέρι για αν σε βοηθήσουν. Βέβαια τώρα που μεγάλωσα, έχω μαλακώσει αρκετά. Έχω αποδεχθεί τις αδυναμίες μου και τις έχω αγαπήσει.

Ποια είναι μέχρι σήμερα η πιο συγκινητική επαγγελματική σου στιγμή;

Έπαιζα κάποτε έναν ρόλο, ο οποίος είχε να κάνει πολύ με τη γυναίκα και την ψυχοσύνθεση της. Χωρίς να έχω ανάλογα βιώματα, αυτός ο ρόλος με άγγιζε πάρα πολύ όπως και το κοινό. Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες, με αγκάλιαζαν με συγκίνηση και όλο αυτό μου έχει μείνει αξέχαστο. Ακόμα κι ένα βλέμμα τους με συγκινούσε.

Η πιο δύσκολη;

Δύσκολη στιγμή ήταν όταν δεν είχα δουλειά. Η πιο δύσκολη στιγμή ενός ηθοποιού είναι αυτή της ανεργίας. Πάνω στη δουλειά συναντάμε πολλές δυσκολίες, εντάσεις, διαφωνίες, απορρίψεις αλλά περνάνε, δεν μένει τίποτα.

Read More

And More