Φωτεινή Ντεμίρη: Το σχόλιο για τα υψηλά κασέ και τα χρήματα που κέρδισε από τις επαναλήψεις του «Καφέ της Χαράς»

Για τον ρόλο της Κανέλλας στο “Καφέ της Χαράς” και τα χρήματα που έχει κερδίσει από τις επαναλήψεις της σειράς, μίλησε η Φωτεινή Ντεμίρη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά ενώ αναφέρθηκε και στα υπέρογκα ποσά τα οποία κέρδιζαν συνάδελφοί της στο παρελθόν από διάφορους ρόλους.

Θα ήθελα να μου πείτε για το Καφέ της Χαράς. Αυτή η σειρά έπαιζε σε επανάληψη πάρα πολλά χρόνια. Ως εκ τούτου, σας στιγμάτισε, ας μου επιτραπεί, ο ρόλος αυτός της Κανέλλας;

Δεν με ενόχλησε που έπαιξε τόσα χρόνια, όμως σίγουρα όταν έχεις μια καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση μετά είναι δύσκολο να σε πάρουν σε μία άλλη δουλειά. Όταν ταυτίζεσαι με ένα συγκεκριμένο προϊόν δεν έχεις πολλά περιθώρια για κάτι άλλο. Αυτό ήταν ένα δύσκολο σημείο, αλλά νομίζω ξεπεράστηκε.

Οι επαναλήψεις έφεραν και χρήματα.

Αυτά τα χρήματα είναι λίγα, αλλά ευτυχώς κάτι λαμβάνουμε, που από το τίποτα είναι καλύτερο. Είναι άδικο να παίζεται μια σειρά τόσα χρόνια και να μην παίρνεις τίποτα, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να ζήσεις με αυτά. Είναι ένα bonus.

Υπήρξατε όμως και από αυτούς που έβγαλαν τα πολλά, που ήταν δηλαδή ακριβοπληρωμένοι στην τηλεόραση;

Όχι, δεν υπήρξα ποτέ ανάμεσα σε αυτούς.

Γιατί έχουμε ακούσει αμοιβές και 10.000 ευρώ το επεισόδιο ίσως και παραπάνω.

Οι αμοιβές αυτές ήταν αληθινές. Τις έπαιρναν κάποιοι άνθρωποι. Ακόμη και τότε που ήταν άλλες οι εποχές και κυκλοφορούσαν αυτά τα χρήματα, εγώ απορούσα πώς ένα κανάλι ή μία εταιρεία έδινε τόσα πολλά χρήματα σε έναν άνθρωπο. Πιστεύω πως είναι ομαδικές δουλειές και δεν είναι μονάχα ο πρωταγωνιστής που θα κάνει την επιτυχία σε ένα σίριαλ. Αυτά τα ποσά ήταν μυθικά για να τα παίρνει ένας άνθρωπος και οι υπόλοιποι ήμασταν πολύ πιο κάτω. Δεν ήταν δηλαδή μία σκάλα αναλογική.

Read More

And More