Φωτεινή Ντεμίρη – Χάρης Γρηγορόπουλος: Βόλτα στη θάλασσα για την Κανέλα και τον Τρελαντώνη του “Καφέ της Χαράς” (pic)

Η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος ή αλλιώς η Κανέλα και ο Τρελαντώνης της επιτυχημένης σειράς του ANT1 “Το Καφέ της Χαράς“, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, που όμως προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μαρίνα, που είναι σήμερα 24 ετών και τον Τίτο, που είναι σήμερα 22 ετών. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό, το οποίο τους ακολουθεί πιστά. 

Με την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” επέστρεψε στη θέση της και η Φωτεινή Ντεμίρη, καθώς μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές μέσα από το ρόλο της Κανέλας. Το ίδιο δεν ισχύει για τον Τρελαντώνη, αφού εκείνος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην καθημερινή σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου“.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι δυο τους απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα στη θάλασσα, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram η Φωτεινή Ντεμίρη.

Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία μαζί με τον Χάρη Γρηγορόπουλο, η ηθοποιός σχολίασε: “Είναι ωραία στη θάλασσα λα λα λα λα λα λαλα… Ακόμα καλοκαίρι και χρώματα χαράς κόντρα σε όλες τις αντίξοες συνθήκες!”.

Δες τη φωτογραφία:

Το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό στο φακό.

Read More

And More