Γ. Αρναούτογλου: Σε τρεις μήνες θα γίνει μπαμπάς και μιλά για τον γιο που έρχεται!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η αγαπημένη του Κατερίνα Κόκλα που περιμένουν σε τρεις μήνες τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.
Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο Γρηγόρης μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τα όμορφα συναισθήματα που νιώθει εν αναμονή του γιου και αποκαλύπτει:“Διανύουμε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Τα συναισθήματα είναι τόσο πρωτόγνωρα και παράξενα. Βλέπω την κοιλίτσα της Κατερίνας να φουσκώνει και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί”.

Ο ίδιος πάντως παραδέχθηκε ότι η εγκυμοσύνη της καλής του δεν ήρθε τυχαία, αλλά ήταν συνειδητή επιλογή και τον δυο να προσπαθήσουν για ένα μωράκι.
“Νομίζω ότι είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας, αλλά αυτό θα φανεί. Δεν έγινε κάτι τυχαία, ήταν συνειδητή επιλογή και των δυο μας να προσπαθήσουμε να γίνουμε γονείς. Ευχαριστώ πάρα πολύ το Θεό που μέχρι στιγμής μας βοηθά να είμαστε όλοι καλά. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι θα ήθελα να καταφέρω να γίνω ένας καλός πατέρας σε όλα τα επίπεδα για το παιδί μου”, είπε.
Τι λέει όμως για το φύλο του μωρού; Χαίρεται που θα αποκτήσει γιο;
“Δεν είχα πρόβλημα με το φύλο του παιδιού. Πραγματικά θα σου απαντήσω με μια φράση που μπορεί να την έλεγαν οι παλιοί, αλλά την καταλαβαίνουν όσοι ξέρουν. Γερό να’ ναι και ότι να’ ναι”.
Τέλος, στην ερώτηση αν σκέφτεται να παντρευτεί δήλωσε: “Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικά είμαι υπέρ των παραδοσιακών εθίμων”.

Read More

And More