Γ. Σκαφιδά: »Η μόδα του γυαλιστερού ανθρώπου που δεν σπάει την εικόνα του, πέρασε!»

Γ. Σκαφιδά: »Η μόδα του γυαλιστερού ανθρώπου που δεν σπάει την εικόνα του, πέρασε!» | tlife.gr

Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για τη σειρά του Mega, που τρέλανε τα μηχανάκια της AGB φέτος, το »Νησί». »Δεν συμφωνώ με εκείνους που δεν βλέπουν το Νησί επειδή τους ψυχοπλακώνει. Το να κλαις με μια σειρά μυθοπλασίας είναι λυτρωτικό. Συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις γίνει άσπλαχνος τηλεθεατής που θέλει να παρακολουθεί μόνο τα βάσανα των κακόμοιρων παικτών ενός ριάλιτι», ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ELLE.

Μάλιστα, η Γιούλικα δήλωσε πως, »το Νησί ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αφού οι άνθρωποι σε περιόδους κρίσης αναζητούν τις μεγάλες παραγωγές. Ισχύει το δόγμα: Δώστε στον κόσμο τουλάχιστον να βλέπει», ανέφερε.

Όσον αφορά στη ζωή της, η ίδια αποκάλυψε ότι υπήρξε αθλήτρια στίβου, αλλά τώρα ασχολείται περισσότερο με την κολύμβηση και ήταν από πάντα αγοροκόριτσο. Είπε μάλιστα: »Δεν έβρισκα νόημα στο να ντύνω και να χτενίζω κούκλες. Και το παιδί μου, αν κάνω κορίτσι, δεν θα το μεγαλώσω με κούκλες και κουζινικά. Δεν θέλω να ετοιμάσω την κόρη μου να γίνει μια καλή νοικοκυρά».

Σχετικά με την τηλεόραση και τα πρότυπα που προωθεί αυτή, η ηθοποιός είπε πως η τηλεόραση σου φέρεται όπως σου φέρεται. Η ίδια παραδέχτηκε πως ποτέ της δεν πήγε βαμμένη σε οντισιόν, γιατί εκεί πας για να αφήσεις το σκηνοθέτη να σε φανταστεί όπως θέλει, όχι για να του σερβίρεις μια έτοιμη εικόνα.

Τονίζοντας πως η μόδα του γυαλιστερού ανθρώπου που δεν σπάει την εικόνα του, πέρασε, είπε ότι η ίδια κυκλοφορεί με μηχανή, άβαφη και με τα μαλλιά κότσο. Θα ήθελε να έχει παίξει στο »KILL BILL» και δηλώνει ονειροπαρμένη. »Φαντάζομαι ότι πάω να δω τους θείους μου στην Αμερική, με βλέπει ο Ταραντίνο στο δρόμο και μου προτείνει ρόλο στην επόμενη ταινία του», εκμυστηρεύτηκε.

Τέλος, αναφέροντας πως η εποχή μας είναι η εποχή του γρήγορου βλέμματος, αφού μένουμε στην επιφάνεια των πραγμάτων, αποκάλυψε πως τελευταία φορά που έκανε απολογισμό ήταν όταν επέστρεφε από την Κρήτη, όπου έμεινε 14 μήνες λόγω της σειράς, στο καράβι. »Πήρα μια μπύρα κι όπως έτρεχαν τα κύματα, σκεφτόμουν όλους αυτούς τους μήνες που πέρασα στα γυρίσματα με ένα μόνο συναίσθημα: ευγνωμοσύνη!»

Διάβασε περισσότερα στο »ELLE» που κυκλοφορεί!

READ more