Γ. Σπαλιάρας: ” Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις και από τα δύο φύλα”!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλάει στο περιοδικό HELLO! για την αγάπη που τρέφει για την υποκριτική: ”Πάντα ήθελα να δοκιμάσω κάτι που μου άρεσε, αλλά και με προκαλούσε Δενσας κρύβω ότι μία από τις πιο έντονες επιθυμίες μου ήταν να γίνω κι εγώ μέρος των μαγικών κινούμενων εικόνων της τηλεόρασης και του σινεμά. Έπειτα, λοιπόν από παρότρυνση μιας εταιρείας παραγωγής, ξεκίνησα στην τηλεόραση ως ηθοποιός, συνειδητοποιώντας ότι αυτό συντελούσε στην επαγγελματική μου ολοκλήρωση”, δηλώνει.

Θεωρεί πως πλέον έχει κερδίσει όσες εμπειρίες ήθελε να αοκομίσει από τον χώρο του modeling γι’αυτό και αποφεύγει της φωτογραφήσεις μόδας. Οι γονείς του στην αρχή δεν ήθελαν να γίνει μοντέλο. Υποστηρίζει επίσης πως έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις: ”Φυσικά εχώ δεχτεί, πολλές! Και από τα δύο φύλα! Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Φαντάζομαι, εξάλλου, πως είναι πολλοί εκείνοι που έχουν δεχτεί σοκαριστικές προτάσεις στον επαγγελματικό τους χώρο”.

Αυτό που φοβάται περισσότερο απ’όλα είναι η μοναξιά. Έχεις δεχτεί απορρίψεις στον ερωτικό τομέα και δηλώνει πως δεν είναι ρομαντικός. ”Δεν είμαι ρομαντικός, αλλά έχω κλάψει για γυναίκα. αν ερωτευτώ δυνατά κι αληθινά, μπορώ να κάνω τα πάντα”, τονίζει.

Read More

And More