Γ. Χρανιώτης: “Έχει τύχει μια φορά στη ζωή μου να πάω με τρεις”

Ο Γιώργος Χρανιώτης μας έχει συνηθίσει αποκαλυπτικές συνεντεύξεις όπου δεν φοβάται να πει την άποψή του ανοιχτά για όλα. Ακόμα και για τις σεξουαλικές του επαφές. Αυτό κάνει και αυτή τη φορά στην συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ! με αφορμή την νέα θεατρική παράσταση με τίτλο “Η καύση” στην οποία πρωταγωνιστεί. Μιλάει για το έργο, τον θάνατο, την μουσική του μπάντα, το αντίδοτο στην κρίση, την περίοδο που έχει εθιστεί στο σεξ, την αποχή και για όλα εκείνα που τον κάνουν ευτυχισμένο.

Πόσες φορές έχετε έρθει κοντά με τον θάνατο;
Έχω χάσει κολλητό φίλο μου σε ατύχημα, αρκετούς γνωστούς από ναρκωτικά, μοτοσικλέτες ή οτιδήποτε άλλο. Έχω έρθει κι εγώ σε επαφή με το θάνατό με την μηχανή μου πολλές φορές…. Μικρότερος θεωρούσα ότι ήταν πολύ κινηματογραφικό και μυθιστορηματικό το να ζήσω πολύ έντονα και να φύγω μέχρι τα τριάντα μου.

Σκεφτήκατε ότι θα θέλατε να φύγετε από τη ζωή μέχρι τα τριάντα σας;

Μα ζούσα κάπως έτσι. Θυμάμαι πως όταν ήμουν στην δραματική σχολή οδηγούσα μηχανή και είχα πιει τόσο πολύ ένα βράδυ, που πραγματικά δεν έβλεπα μπροστά μου. Έτρεχα σαν τρελός. Ήταν σαν να έπαιζα σε ηλεκτρονικό παιχνίδι. Γενικά, έχω υπάρξει τυχερός σε σχέση με το θάνατο. Υπήρχαν περιπτώσεις που θα μπορούσα να έχω φύγει πολύ εύκολα. Έτρεχα και έπινα πολύ. Ήταν ένας επικίνδυνος συνδυασμός.

Έχετε εθιστεί στο σεξ;
Έχω φτάσει κοντά, αλλά δεν έχω εθιστεί στο σεξ. Κάποια στιγμή η ζωή μου δεν είχε άλλο ενδιαφέρον πέρα από το να φέρνω γυναίκες στο σπίτι. Αυτό διήρκησε μία αρκετά μικρή περίοδο, γιατί το κατάλαβα.

Πόσες ήταν οι περισσότερες παρτενέρ που έχετε συνευρεθεί για ένα βράδυ;
Έχει τύχει μια φορά στη ζωή μου να πάω με τρείς γυναίκες στη Μύκονο. Με τη μια μάλιστα, έκανα σχέση. Ήμουν 23 χρονών και χάρηκα πολύ που μου συνέβη, γιατί δεν κρύβω, ήταν το απωθημένο μου.

Πότε κάνατε έρωτα για πρώτη φορά;
Στα δεκαεπτά μου, στο Ξυλόκαστρο, με μια Γαλλίδα, τη Ζόρζια. Ήμασταν στο δάσος, σε ένα τραπέζι. Με πήρε από το χέρι και όταν τελείωσε η πράξη, τη ρώτησα: “Με πόσες γυναίκες νομίζεις ότι έχω πάει;” Μου απάντησε πέντε με δέκα και χάρηκα, γιατί δεν ήθελα να της δείξω ότι ήταν η πρώτη μου. Η Ζόρζια ήταν πολύ καλή δασκάλα. Δεν ήμουν ερωτευμένος, αλλά περάσαμε ωραία. Ουσιαστικά μέχρι τότε δεν είχα κορίτσι. Η πρώτη μου σχέση ήταν στην Γ’ Λυκείου.

Τι δεν ξέρουμε για εσάς;
Ότι δεν είμαι χριστιανός. Πιστεύω σε δυνάμεις, σε Θεό που δεν έχει σχέση με τις θρησκείες. Δεν είμαι θρήσκος.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164