Γαία Μερκούρη: Μετακόμισε στο δικό της σπίτι – «Ανυπομονούσα από τα 10 μου»

Στο δικό της σπίτι μετακόμισε εδώ και μερικές ημέρες η Γαία Μερκούρη.

Η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγνκ, είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Tik Tok και μέσα από αυτό μοιράζεται διάφορες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Μέσω του Tik Tok άλλωστε επιβεβαίωσε πριν λίγο καιρό και τον χωρισμό της από τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο.

Αυτή τη φορά, η Γαία Μερκούρη, μέσω ενός νέου βίντεο που δημοσίευσε, αποκάλυψε πως πλέον έχει μετακομίσει στο δικό της σπίτι, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε από τα 10 της χρόνια.

«Μόλις μετακόμισα στο δικό μου διαμέρισμα για πρώτη φορά. Είμαστε στο πάτωμα στο σαλόνι μου. Εγώ ανυπομονούσα για τη μέρα, την ώρα και τη στιγμή που θα μετακόμιζα μόνη μου από τα 10 μου. Σε θέματα καθαριότητας είμαι πάρα πολύ καλή. Όχι σε σημείο που να λες “δε μπορώ να κουνηθώ μέσα στο σπίτι, πρέπει όλα να είναι τέλεια”, αλλά, μπορεί να γίνει ένα χάος εδώ, να ετοιμαζόμαστε πέντε γυναίκες όλες μαζί. Αλλά, την επόμενη μέρα θα παιχτεί σοβαρή καθαριότητα» λέει στο βίντεό της η Γαία Μερκούρη.

 

@gaiamercurii get prepared for a lot more organised content once i fix this mess of an apartment AD @yslbeauty #makeup #lipstick #storytime #yslbeauty #GRWM #grwmaesthetic #for_you_page ♬ original sound – gaia mercuri

Read More

And More