Γαϊτανάκι παρεξηγήσεων με δημοσιεύματα για «δωρεά» και η «βράβευση» του Tom Hanks! Η επίσημη απάντηση του Σταύρος Νιάρχος

Γαϊτανάκι παρεξηγήσεων με δημοσιεύματα για «δωρεά» και η «βράβευση» του Tom Hanks! Η επίσημη απάντηση του Σταύρος Νιάρχος | tlife.gr

Σε ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων βρέθηκαν ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson, όταν είδαν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα για υποτιθέμενη δωρεά που έκανε ο Χολιγουντιανός σταρ για ανασκαφή στην Αντίπαρο. Εκτός, όμως, από τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Hanks να έχει δωρίσει χρήματα, ακολούθησαν και αναφορές πως για αυτήν του την κίνηση θα βραβευτεί από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η αλήθεια είναι πως τόσο ο Tom Hanks, όσο και η σύζυγός του Rita Wilson λατρεύουν τη χώρα μας και επισκέπτονται συχνά την Αντίπαρο, όπου και διατηρούν εξοχική κατοικία. Επίσης, αλήθεια είναι πως η οικογένειά τους έχει ενισχύσει πολλές φορές με όποιον τρόπο μπορεί την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη είδηση όμως φαίνεται πως ήταν… false alarm!

Μάλιστα, μόλις η Rita Wilson πληροφορήθηκε για τα τελευταία δημοσιεύματα έκανε ένα tweet, αναφέροντας χαρακτηριστικά: « Σε όλους τους Έλληνες φίλους μας θέλω να πω ότι αυτή είναι μια ψεύτικη είδηση. Ο Tom Hanks και εγώ δεν έχουμε ιδέα για όσα γράφονται. Ο Tom δεν θα παραστεί σε κάποια βράβευση και ούτε έχει δωρίσει χρήματα στον εν λόγω σκοπό. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι να δημοσιοποιήσουν κάτι που είναι ψέμα. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ίσως να πρέπει να το ελέγξει».

Η επίσημη απάντηση βέβαια, από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ήρθε άμεσα και αναφέρει τα εξής:  «Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσιεύματα στον Τύπο καθώς και το tweet της κας Rita Wilson σχετικά με επικείμενη βράβευση του ηθοποιού Tom Hanks από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κάτι που διαψεύδουμε κατηγορηματικά καθώς πρόκειται για κατασκευασμένη είδηση. Επιπλέον, ουδέποτε εκδώσαμε σχετική ανακοίνωση όπως ανακριβώς αναφέρει μερίδα του Τύπου.

Τα παραπάνω δεν έχουν βεβαίως καμία σχέση με την εκτίμηση που τρέφουμε προς τον σπουδαίο αυτόν ηθοποιό και την προσφορά του».

READ more