Γάμος Δήμητρας Ματσούκα – Πέτρου Κόκκαλη: Τους πάντρεψε ο ιερέας που είχε ντύσει «παπαδάκια» δύο κορίτσια

Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελετή, όπου τα μέτρα ασφαλείας για το ζευγάρι και τους ελάχιστους προσκεκλημένους του ήταν δρακόντεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας που πάντρεψε τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Πέτρο Κόκκαλη είναι ο ιερέας Αλέξανδρος Καριώτογλου, εφημέριος στον ιστορικό ναό. Ο ιερέας είχε δεχτεί κύμα αντιδράσεων τον περασμένο Ιούνιο, στην Κυριακή της Πεντηκοστής, μετά την απόφαση κάνει «παπαδάκια» δύο κορίτσια.

Τότε ο ιερέας είχε τεθεί σε αργία με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Λίγο διάστημα μετά, είχε και πάλι στα καθήκοντά του.

«Αυτό που έγινε την γιορτή της Πεντηκοστής στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά Πλάκας πήρε πολλαπλές διαστάσεις και απ ό,τι φαίνεται είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Οι αντιδράσεις του κόσμου και της κοινής γνώμης αποκαλύπτουν ότι υπάρχει ακόμα ένα ποίμνιο που αναζητά ποιμένα. Αποδεικνύουν πως το ποίμνιο δεν είναι μόνο οι κύκλοι των αγκυλώσεων και της τυπολατρίας. Αποκαλύπτουν ότι η κοινωνία αγαπά την εκκλησία και επιθυμεί να συνδεθεί μαζί της. Η αγάπη του Αρχιεπισκόπου προς το πρόσωπό μου δεν αμφισβητείται. Εκείνος εξάλλου με χειροτόνησε. Σέβομαι τις αποφάσεις του και δεν τις κρίνω. Τίμημα υπάρχει πάντα στην πνευματική ζωή και όταν κάνεις το καλό και όταν κάνεις το κακό. Δοξάζω τον Θεό για όλα και περιμένω την απόφαση της Συνόδου», είχε πει ο ιερέας στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Read More

And More