Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τις φήμες επανασύνδεσης: «Αν θέλω εγώ να είμαι κολλητή με τον πρώην μου, δεν θα τους ρωτήσω κιόλας»

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να απολαμβάνει τις βόλτες της στην Γλυφάδα με τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κυριακού.

Μάλιστα, υπήρχαν εκπομπές που ανέφεραν πως το μοντέλο και Instagrammer που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM «πουλάει» τη σχέση και τον χωρισμό της για τη δημοσιότητα. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ακούγοντας όλα όσα λέγονται για εκείνη και την προσωπική της ζωή θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Επειδή από το πρωί μου το έχετε στείλει πολλοί και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι. Πραγματικά το τελευταίο διάστημα το μόνο που τους ενδιαφέρει τις εκπομπές είναι τι γκόμενο έχω εγώ. Τέλος πάντων. Αν ήθελα να εκμεταλλευτώ για τη δημοσιότητα όπως είπαν ή ότι και καλά πούλησα τον χωρισμό μου για δημοσιότητα, θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ και τη νέα σχέση που μου έβγαλαν. Δεν θα έβγαινα την επόμενη ώρα να το διαψεύσω, θα μπορούσα να αφήσω απλά να λένε.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Τώρα αν θέλω εγώ να είμαι κολλητή με τον πρώην μου, δεν θα τους ρωτήσω κιόλας. Ένας λόγος που δεν θες να ξαναδείξεις την προσωπική σου ζωή είναι αυτός, η πίεση το τελευταίο διάστημα είναι τεράστια και από τους δημοσιογράφους που με παίρνουν τηλέφωνα να τους πω τι; Βγαίνω στο προφίλ μου και λέω σε εσάς ό,τι είναι. Η αλήθεια είναι μόνο αυτή που σας λέω και είμαι απόλυτα ειλικρινής» τόνισε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Read More

And More