Γαστρονομική βραδιά με celebrities, στη Γαλλική Πρεσβεία! Φωτογραφίες

Μια υπέροχη βραδιά με νόστιμες δημιουργίες των μεγαλύτερων chef, και άφθονο κρασί έζησαν την Πέμπτη το βράδυ όσοι βρέθηκαν στη Γαλλική Πρεσβεία. Σκοπός της ιδιαίτερης  βραδιάς ήταν η παρουσίαση του μεγαλύτερου  γαστρονομικού οδηγού της Ευρώπης ο οποίος ξεκινάει τη λειτουργία του στην Ελλάδα, με πρωτοβουλία του προέδρου της Gault & Millau Greece τον Στέλιο Γρηγοριάδη

Ο Πρέσβης της Γαλλίας Christophe Chantepy, και οι συντελεστές του νέου γαστρονομικού οδηγού υποδέχθηκαν χθες τους λαμπερούς καλεσμένους τους από το χώρο της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής αλλά και της showbiz και της δημοσιογραφίας. Οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν για το νέο πρότζεκτ ενώ μετά γεύτηκαν τα γευστικά εδέσματα. Το ένδυμα ήταν επίσημο ενώ το dress code για του chef ήταν η στολή τους!

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά

Ντίνα Νικολάου, Στέλιος Γρηγοριάδης

Ανθή Σαλαγκούδη, Αναστασία Περράκη

Ανθή Σαλαγκούδη, Αναστασία Περράκη, Ευάγγελος Χασιώτης

Κώστας Σπυρόπουλος, Χριστίνα Πολίτη, Ντίνα Νικολάου

Σοφία Μαριόλα, Στράτος Τζώρτζογλου

Κική Τσόλκα

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Μαριάντα Πιερίδη, Χριστίνα Λαμπίρη

Στέλιος Παρλιάρος

Ντίνα Νικολάου – Δημήτρης Κατριβέσης

Μαριάντα Πιερίδη, Δημήτρης Κατριβέσης

Έκτορας Μποτρίνι, Ηλίας Μαμαλάκης

Γιώργος Σκρομπόλας, Ειρήνη Νικολοπούλου, Μαρία Ρουμελιώτου

Ειρήνη Νικολοπούλου, Γιάννης Βίτσας, Σίσσυ Κατσούδα, Χριστίνα Λαμπίρη, Αλεξία Κουλούρη

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Λίγα λόγια για τον νέο γαστρονομικό οδηγό που έρχεται στην Ελλάδα

Με καταγωγή από την μητέρα της γαστρονομίας & της μαγειρικής τέχνης, την Γαλλία, ο απόλυτος οδηγός γεύσης έρχεται για
να ταράξει τα νερά της ελληνικής γαστρονομίας με την δυναμική του παρουσία, να την αναδείξει αλλά και να την προωθήσει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έχοντας ήδη κατακτήσει 22 χώρες όπως η Ολλανδία, η Ελβετία,η Γερμανία, η Πολωνία, η Ρωσία και το Βέλγιο – συνεχίζει να
επεκτείνεται με γρήγορο ρυθμό και στην Μεσόγειο, με πρώτο σταθμό την Ελλάδα.

Οδηγός του Gault & Millau είναι πάντα η γεύση και η ποιότητα,αξιολογώντας εστιατόρια διαφορετικών κατηγοριών μέσα από ένα αξιοκρατικό σύστημα που βασίζεται στην κριτική εκπαιδευμένων επιθεωρητών από τον θεσμό. Οι επιθεωρητές επισκέπτονται ανώνυμα το εκάστοτε εστιατόριο με τον ρόλο του πελάτη και κρίνουν την γεύση, την ποιότητα, το service, την ατμόσφαιρά καθώς και την σχέση ποιότητας τιμής.

Η ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας και των προϊόντων της σε διεθνές επίπεδο είναι μέσα στους στόχους του Gault & Millau Greeceπου μέσα από το δίκτυο του θα καταφέρει να βάλει την χώρα με επιτυχία στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.

Read More

And More