Γέννησε η Αμαλία Αρσένη – Γιαγιά για πρώτη φορά η Λούκα Κατσέλη

Η Αμαλία Αρσένη, κόρη του αείμνηστου πολιτικού Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη έγινε για πρώτη φορά μητέρα, υπό άκρα μυστικότητα!

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία μάλιστα είναι και υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» έφερε στον κόσμο πριν λίγες ώρες ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Σπύρο Κοκκώση. Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σε ευχαριστώ για τον ομορφότερο ρόλο της ζωής μου. 08/04/23» έγραψε η Αμαλία Αρσένη, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του γιου της.

Η Αμαλία Αρσένη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο της, Σπύρο Κοκκώση τον Σεπτέμβριο του 2021. Το μυστήριο μάλιστα τελέστηκε στο τόπο καταγωγής της ηθοποιού, στην Κεφαλονιά και πιο συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας, στη Λακήθρα Κεφαλονιάς.

Η κόρη του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που επέλεξε τον δικό της δρόμο με διακριτικότητα και αξιοπρέπεια. Η Αμαλία Αρσένη γνώρισε τον αγαπημένο της στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών και από τότε είναι αχώριστοι! Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο και επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση των δύο ανθρώπων!

Read More

And More