“Για μια δεκαετία το αλκοόλ ήταν η παρέα μου. Έβγαινα έξω και ήμουν πάντα χάλια…”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, η Ελμίρα Μπεγκάτι. Η γυμνάστρια των επωνύμων άνοιξε την καρδιά της στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη «μάχη» της με το αλκοόλ.

«Κάποια στιγμή παρατηρούσα ότι πήγαινα να δουλέψω, έβγαινα έξω και δεν περνούσα καλά, ήμουν πάντα χάλια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν ήμουν έξω ή με φίλους να πίνω πάντα και να πίνω πολύ. Δεν έφτασα να ζητήσω βοήθεια όμως ήταν μια δεκαετία που το αλκοόλ ήταν σύμμαχος, παρέα, ήταν “ξεχνάω υποσυνείδητα και έτσι περνάω καλά και εκφράζομαι”. Πολλά βράδια έλεγα πρέπει να πιω για να προετοιμαστώ για αυτό που έχω αύριο, για να δημιουργήσω. Είναι πολύ περίεργο, αλλά την καριέρα μου την έχτισα με το αλκοόλ.

Κατάλαβα ότι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνω στα 29 μου, όταν είχα πάει στη Μύκονο για μια παρουσίαση σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και το προηγούμενο βράδυ, είτε ήπια πολύ είτε έπεσε κάτι στο ποτό μου, αλλά θυμάμαι ότι με ξύπνησαν μετά από πολλές ώρες, είχαν μαυρίσει τα άκρα μου, και αν δεν είχα πέσει μπρούμυτα ενώ περπατούσα θα είχα βρεθεί στην πισίνα και θα είχα πνιγεί, γιατί έλεγα ότι θέλω να κάνω μπάνιο! Δεν θυμάμαι τίποτα, ήταν σαν να έφυγα και να γύρισα», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More