Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: «Δεν είναι εύκολο να συνυπάρχεις με τη σύζυγό σου στο ίδιο επάγγελμα»

Ο Γιάννης Αϊβάζης την Τετάρτη 23/3 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, στη συνεργασία τους στο θέατρο, ενώ μίλησε και για το τηλεοπτικό ντεμπούτο της κόρης του στη σειρά, Καφέ της Χαράς.

«Με τη Μαρία συζητάμε τα επαγγελματικά μας αλλά ο καθένας παίρνει τη δική του απόφαση. Ο καθένας πρέπει να έχει την ευθύνη του και στην επιτυχία και στην αποτυχία του. Εμείς το έχουμε κρατήσει αυτό με τη Μαρία», είπε αρχικά ο ηθοποιός. 

Και συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο πάντα να συνυπάρχεις και να συνεργάζεται με τον σύντροφό σου στο ίδιο επάγγελμα, ειδικά όταν δεν θέτεις τους όρους που πρέπει. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κοινή γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανακατεύουμε τα επαγγελματικά μας με το μεταξύ μας. Η δουλειά είναι δουλειά και η οικογένειά μας είναι η οικογένεια μας. 

«Όταν ξεκινήσαμε, είχαμε φάει πολύ δημοσιότητα με τη Μαρία και μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις άλλα πράγματα σε γενικές γραμμές. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα βγω έξω, θα κάνω της δημόσιες σχέσεις μου και αυτά, θα προτιμήσω άλλα πράγματα, τους φίλους μου, ένα καλό βιβλίο, μια καλή σειρά και την οικογένειά μου», πρόσθεσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Όσον αφορά της συμμετοχή της κόρης του Ισμήνης, στο τηλεοπτικό σήριαλ, Καφέ της Χαράς, ο Γιάννης Αϊβάζης σχολίασε: «Η κόρη μας έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση. Ο Χάρης Ρώμας της έκανε μία πρόταση χωρίς να το γνωρίζω, το συζητήσαμε, η μητέρα της είναι συνέχεια από πάνω και σε όλα τα γυρίσματα ήταν μαζί της. Η Ισμήνη θα χρειαστεί να δουλέψει δύο φορές παραπάνω, αλλά από εκεί και πέρα ότι κάνει να το κάνει καλά. Να έχει το σχολείο της, να κάνεις τις σπουδές της. Θέλω τα πράγματα να γίνονται σωστά και στην ηλικία που πρέπει».

Read More

And More