Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου: Χαμός από τη γυμνή φωτογράφιση στο Down Town! [pcs]

Αδιαμφισβήτητα αποτελούν το πιο σέξι ζευγάρι της showbiz και φροντίζουν να το δείχνουν αυτό σε κάθε ευκαιρία. Όπως στην τελευταία τους – ανατρεπτική- φωτογράφιση για το DOWN TOWN που κυκλοφορεί και στο εξώφυλλο του έχει τον Γιάννη Αϊβάζη και την Μαρία Κορινθίου γυμνούς.

Το γνωστό ζευγάρι είναι μαζί εννέα χρόνια, ενώ έκλεισαν επτά χρόνια γάμου, κι όμως παραμένουν ερωτευμένοι, έχοντας βρει τις ισορροπίες τους, όπως δηλώνουν. ”Δεν συμβιβαζόμαστε, φοράμε ακόμα τις βέρες. Δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τα υπόλοιπα ζευγάρια. Οι δυσκολίες μας ενώνουν” δήλωσαν από κοινού, ενώ δεν δίστασαν να αποκαλύψουν πως είχαν φτάσει στα πρόθυρα διαζυγίου πριν από λίγα χρόνια. ”Υπήρξε στιγμή που φτάσαμε στον χωρισμό, αλλά το ξεπεράσαμε” λέει ο γνωστός ηθοποιός, με τη Μαρία να τονίζει: ”Με τον Γιάννη έχουμε μια θυελλώδη σχέση έντασης και πάθους. Είμαστε και οι δυο εκρηκτικοί χαρακτήρες”.

Το ”καυτό” ζευγάρι μιλάει, επίσης, για την κόρη τους, Ισμήνη, η οποία είναι οκτώ χρονών και τους κρατά ενωμένους και δυνατούς. Η Μαρία αναφέρει πως η Ισμήνη είναι το κοριτσάκι του μπαμπά, που μαζεύει τις μπλούζες του κάτω από το μαξιλάρι της και ότι ο Γιάννης την κακομαθαίνει!

Διάβασε περισσότερα στο DOWN TOWN που κυκλοφορεί…

Read More

And More