Γιάννης Μπουρούσης – Χριστίνα Ψωμιάδη: Θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά και αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν!

Γιάννης Μπουρούσης – Χριστίνα Ψωμιάδη: Θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά και αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν! | tlife.gr

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για τον Γιάννη Μπουρούση και την Χριστίνα Ψωμιάδη. Ο μπασκετμπολίστας και η επιχειρηματίας σύζυγός του θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο κόρες και ο πελαργός θα φέρει άλλη μία, αφού η κόρη του αείμνηστου Μάκη Ψωμιάδη περιμένει και πάλι κοριτσάκι. Η Χριστίνα, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το τρίτο μωράκι της και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 μέσω κοινών γνωστών και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Έχοντας έντονη χημεία από την πρώτη στιγμή, είδαν τη σχέση τους σοβαρά και παντρεύτηκαν το 2013 με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Καρδίτσας. Πλέον έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, με δύο κορούλες που λατρεύουν, η πρώτη γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2014 και η δεύτερη το φθινόπωρο του 2015.

READ more