Γιάννης Παπαμιχαήλ: Στο θέατρο για να καμαρώσει την αγαπημένη του, Γρηγορία! Φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα είχε χθες στο θέατρο Broadway η παιδική παράσταση Σταχτοπούτα με τον μεγάλο μας ηθοποιό Κώστα Βουτσά, στο ρόλο του βασιλιά! Στην παράσταση παίζει και η ηθοποιός Γρηγορία Αυγερινοπούλου, η οποία υπήρξε στενή φίλη του Γιάννη Παπαμιχαήλ για πολλά χρόνια. Μετά το χωρισμό του με την μακιγιέζ Χριστίνα Έρις η Γρηγορία και ο Γιάννης έχουν έρθει πολύ κοντά…

Χθες ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ιδιαίτερα κομψός, αφού έχει καταφέρει να χάσει πάνω από 30 κιλά, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της Σταχτοπούτας και παρακολούθησε επι σκηνής την Γρηγορία.

Η Γρηγορία Αυγερινοπούλου (μέση) με τον Γιάννο Παπαυεσταθίου

Ο Γιάννης με την Γρηγορία Αυγερινοπούλου

Γιάννης Παπαμιχαήλ, Μαυρίκιος Μαυρίκιου

Ο Κώστας Βουτσάς επι σκηνής

Λίγα λόγια για την παράσταση Σταχτοπούτα 

Τα μελωδικά τραγούδια, οι όμορφες μελωδίες και οι εντυπωσιακές χορογραφίες είναι τα βασικά εργαλεία αυτής της διαδραστικής υπερπαραγωγής που στόχο έχει όχι μόνο να διασκεδάσει τους μικρούς θεατρόφιλους και να καλλιεργήσει την φαντασία τους αλλά να τους μεταδώσει και αξίες όπως ο σεβασμός, η δικαιοσύνη και η δύναμη της αληθινής αγάπης. Μία αγαπημένη ιστορία, με παραμυθένιες εικόνες και ηθικά διδάγματα. Μία φαντασμαγορική παράσταση γεμάτη ζωτικά μηνύματα για όλη την οικογένεια.

Χωρίς διδακτισμό αλλά με χιούμορ και φαντασία ο ”βασιλιάς” του ελληνικού θεάτρου, Κώστας Βουτσάς, ενώνει τις δυνάμεις του στον ομώνυμο ρόλο επί σκηνής με τους Σπύρο ΜπιμπίλαΕυτυχία ΦαναριώτηΤέτα Καμπουρέλη, Γιάννο Παπαευσταθίου, Άκη Δήμα, Έφη Κιούκη, Νικόλα Γεωργανή, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Ιωάννα Μαρμάρου και Γεωργία Πλουσιάδη. Στον ρόλο της Σταχτοπούτας η λαμπερή Μυριέλλα Κουρεντή. Τον πολυμελή θίασο και τα βήματα των ηρώων οδηγεί μουσικά ο μαέστρος Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Την θεατρική απόδοση του έργου υπογράφει ο Βασίλης Πλατάκης από ένα κείμενο του Γιάννη Λιούμπη, την μουσική ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, τις χορογραφίες ο Αναστάσης Δεληγιάννης, την σκηνογραφική επιμέλεια η Εllen Barkin, τα κοστούμια η Σύλια Δεμίρη, τον σχεδιασμό φωτισμών ο Βασίλης Πλατάκης, βοηθοί σκηνοθέτη οι Τάκης Δρόσος και Ελεάνα Πλέσσα και την σκηνοθεσία ο Βασίλης Πλατάκης και ο Αναστάσης Δεληγιάννης.

Πρόκειται για μία παράσταση υπερθέαμα που κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον κάθε μικρού και μεγάλου θεατή· βασίζεται έντονα στις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και ισορροπεί απόλυτα την περιπέτεια και την ένταση με την συγκίνηση και την τρυφερότητα.

Read More

And More