Γιάννης Σπαλιάρας – Νίκος Αναδιώτης: Οι βουτιές τους στην παραλία αναστάτωσαν τον γυναικείο πληθυσμό! [pics]

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Νίκος Αναδιώτης διατηρούν μια πολύ στενή φιλία τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι συμμετείχαν και οι δύο σε reality επιβίωσης – ο Γιάννης στο Survivor και ο Νίκος στο Nomads – έκανε τους δύο φίλους να έχουν ακόμη περισσότερα κοινά απ’ ο,τι είχαν έτσι και αλλιώς. Οι δύο σέξι άντρες στηρίζουν αρκετά ο ένας τον άλλον και όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο στο απαιτητικό επαγγελματικό τους πρόγραμμα, πάντα θα κανονίσουν να βρεθούν και να τα πουν.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Νίκο Αναδιώτη σε παραλία της Βουλιαγμένης να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές. Όπως ήταν επόμενο, τα σέξι κορμιά των δύο αντρών δεν άφησαν ασυγκίνητο τον γυναικείο πληθυσμό, που δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω τους!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Βέβαια τα δύο αγόρια δεν είναι μόνα τους! Ο Γιάννης Σπαλιάρας συνεχίζει να διατηρεί σχέση με την Ζωή Τζάνη, παρά τις φήμες περί χωρισμού που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα. “Δεν χώρισα με τη Ζωή. Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται. Είμαστε μαζί και είμαστε πολύ καλά!”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην Real Life.

Από την άλλη, ο Νίκος Αναδιώτης έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τη σύζυγό του, Βασιλική Σταματοπούλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο και ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More