Γιάννης Σπαλιάρας: Οριστικό τέλος στη σχέση του με την Ζωή Τζανή

Ήταν μια σχέση με πάθος και σκαμπανεβάσματα… Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η σέξι γυμνάστρια Ζωή Τζανή έζησαν μια ιστορία αγάπης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, oι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους!

Ο Γιάννης που τον βλέπουμε πλέον κάθε μεσημέρι στη εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon, είχε χωρίσει με την ζωή τον Ιούλιο ενώ το Αύγουστο τους είδαμε ξανά μαζί κι ερωτευμένους! Όπως όλα δείχνουν όμως, η προσπάθεια να ξαναφτιάξουν την σχέση τους, δεν τελεσφόρησε και θα πάρουν χωριστούς δρόμους.

Το μέλλον θα δείξει και ας γίνει ότι είναι καλύτερο και για τους δυο. Χθες ο Γιάννης βγήκε για ποτό στο Tier στο Ψυχικό χωρίς τη Ζωή

Πάντως την πρώτη φορά που το ζευγάρι είχε χωρίσει η Ζωή είχε πει για τον Γιάννη σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Freddo: “Χωρίσαμε. Το τελευταίο διάστημα υπήρξε ένταση στη σχέση μας. Μια με χώριζε, μια τον χώριζα, είχαμε φθάσει σε ένα τέτοιο σημείο, οπότε το αφήσαμε”, είπε και συμπλήρωσε: “Μιλάμε με τον Γιάννη, δεν έχουμε τσακωθεί απλώς έχουμε χωρίσει”.

Read More

And More