Γιάννης Σπαλιάρας: Το απίστευτο ποσό που έλαβε για μία διαφήμιση γυαλιών ηλίου

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για το «όχι» στο Survivor All Star αλλά και το αστρονομικό ποσό που έλαβε για μία διαφημιστική καμπάνια.

Αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε: «Δεν λες εύκολα όχι σε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, που είναι λεφτά τα οποία ξέρεις ότι δεν θα τα βρεις αλλού, ούτε καν τα μισά. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα, το αντίθετο. Παλεύω όπως όλοι μας. Από όλα τα Survivor που έχουν γίνει, ακόμη και στα τουρκικά, όπως μου έχει πει ο μισθοφόρος, είμαι ο μόνος που πήρε μία θέση στην πρώτη 5άδα χωρίς να είμαι αγωνιστικά στους καλύτερους. Πράγμα που δείχνει ότι έφτασα μέχρι την 5η θέση καθαρά χάρη στον χαρακτήρα μου. Οπότε τώρα τι να ξαναπήγαινα, αφού ξέρω πως δύσκολα θα στόχευα στην πρώτη θέση».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε ότι: «Πέρασαν λεφτά από τα χέρια μου που θα μπορούσα να το είχα κάνει αυτό αλλά δεν είμαι πολύ καλός στη διαχείριση των χρημάτων και είμαι λίγο σπάταλος» και κατέληξε:

«Έχω πάρει 20.000 ευρώ από παγκόσμια καμπάνια για γυαλιά ηλίου στη Σαρδηνία. Αλλά είναι δουλειές που συμβαίνουν 2-3 φορές στην καριέρα σου, τουλάχιστον στη δική μου. Δεν είναι η καθημερινότητα του μόντελινγκ αυτή» είπε τέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Φωτογραφία: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164