Γιάννης Σπαλιάρας: Το πρώτο μήνυμά του για την αποχώρησή του από το Epsilon!

Παρελθόν αποτελεί πλέον για την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ,”La Biri-Biri”, ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο όπως σου έργαψα από χθες δεν βρίσκεται πλέον στο δυναμικό της καθημερινής, μεσημεριανής εκπομπής του Epsilon.

Μετά από περίπου πέντε μήνες ο Γιάννης δεν βρίσκεται πλέον στο πλευρό της γνωστής παρουσιάστριας, μιας και αν κρίνουμε εν του αποτελέσματος και το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει σε κάποιες γενναίες τροποποιήσεις σε σχέση με το στήσιμο και την φιλοσοφία της εκπομπής τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες, – στην μετά “Ετοιμο το πρωινό” εποχή -, αλλά και ο ίδιος είναι πανέτοιμος για τα επόμενα επαγγελματικά του ταξίδια που ανοίγονται μπροστά του.

Ετσι, σήμερα ο Γιάννης Σπαλιάρας μέσα από ένα προσωπικό του μήνυμα στο Facebook θέλησε να μιλήσει γι ΄αυτή την νέα τηλεοπτική φάση στην οποία ετοιμάζεται να περάσει, αλλά να πει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ… Σε ποιον; Σε ποιούς; Στο κείμενο που ακολουθεί θα τα μάθεις όλα!!!

«…Ξέρω αυτά που θα πω θα ακουστούν πολύ κλισέ αλλά τα νιώθω ως το τέρμα και δεν με νοιάζει …οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Χριστίνα ,το Χριστινάκι, την Χριστίνα μας …στο πιο καλόψυχο, καλόκαρδο, τίμιο, δίκαιο και ζεστό κορίτσι της Ελληνικής TV ..που παραδίδει μαθήματα ήθους καθημερινά.

Σε ευχαριστώ για όλα αυτά που έμαθα δίπλα σου.. Και μου λύθηκε η απορία επιτέλους που είχα στην αρχή της συνεργασίας μας γιατί όλοι οι άνθρωποι επώνυμοι και μη σε αγαπάνε τόσο και μου έλεγαν πάντα να σου δώσω μια αγκαλιά και ένα φιλί. Γιατί είσαι πάνω από όλα καλός άνθρωπος και μετά καλός επαγγελματίας.

Ευχαριστώ όλη την παρέα του La Biri Biri, Δημήτρη Σαρρή, Κελοπάτρα Πατλάκη, Παναγιώτη Κουνιάκη, Έλενα Πολυκάρπου, Θάνο Βάγιο, Κατερίνα Χατζηιωάννου, Νεφέλη και όλους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και δύναμη. Και τέλος ένα ευχαριστώ στο κανάλι το Ε tv που με φιλοξένησε αυτούς τους μήνες και μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω και σε ένα άλλο πόστο.

Αλλά πάνω από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο E tv που κατανόησε τις ανάγκες μου και δεν μπήκε εμπόδιο στις φιλοδοξίες μου όταν ήρθε η πρόταση από άλλο κανάλι με αποδέσμευσε ενώ είχα ποινική ρήτρα σε περίπτωση αποχώρησης. Σας ευχαριστώ πολύ όλους…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Read More

And More