Γιάννης Σπαλιάρας: Για ποιο λόγο ζήτησε τη “βοήθεια” του νεκρού πατέρα του [pic]

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του “Survivor 1”. To μοντέλο έζησε δύσκολες στιγμές στο νησί του Άγιου Δομίνικου, αν και αυτή η εμπειρία θα του μείνει σίγουρα αξέχαστη. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, το γνωστό μοντέλο αναμένεται τις επόμενες μέρες να ζήσει ξανά την απόλυτη περιπέτεια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι, ο Γιάννης είχε μιλήσει αρκετές φορές για την απώλεια που τον σημάδεψε και δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ.Το μοντέλο έχασε πριν περίπου 2 χρόνια τον πατέρα του, η απώλεια του οποίου βύθισε σε απέραντη θλίψη την οικογένειά του. Από τότε η μητέρα του βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, έχοντας πλέον διπλό ρόλο. Μπορεί οι δύσκολες στιγμές να ανήκουν στο παρελθόν, όμως ο Γιάννης το μεσημέρι της Πέμπτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα συγκινητικό στιγμιότυπο του πατέρα του.

Ειδικότερα, ανέβασε μια φωτογραφία του μπαμπά του, όταν ήταν νεότερος και έγραψε: “Δυο χρόνια σήμερα που έφυγες παλικάρι μου…και τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα …δώσε μου δύναμη και αυτή τη φορά…”. Το εν λόγω μήνυμα συσχετίζεται άμεσα με την συμμετοχή του Γιάννη Σπαλιάρα στον δεύτερο κύκλο του “Nomads”. Όπως θα δεις ο Γιάννης μοιάζει τρομερά με τον πατέρα του.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More