Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη για το ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της εκπομπής «Fishy»

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, ενώ αποκάλυψε και το ατύχημα με το αγκίστρι και τον λούτσο στην εκπομπή «Fishy».

«Ένα κουλό πράγμα που είχε συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ήταν όταν είχαμε πάει για ψάρεμα και είχαμε πιάσει έναν λούτσο, όπου ήταν αρκετά μεγάλο. Πάω να το πιάσω από το χέρι μου να το βγάλω από το αγκίστρι και γλιστράει από το χέρι μου, πέφτει κάτω στο πόδι μου και μου κάρφωσε τα δύο αγκίστρια στο πόδι. Ήταν ο σκηνοθέτης εκεί με την κάμερα και σταμάτησε το πλάνο, έπιασε το ψάρι, έπεσαν αίματα και τέτοια.

Ο διευθυντής παραγωγής έπεσε μέσα στη θάλασσα, γενικά περάσαμε δύσκολα. Στο τέλος πληρώσαμε ένα σπασμένο κινητό και μία σκισμένη βερμούδα, γιατί βρέθηκε να είναι με το σώβρακο στη Λευκάδα», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Όταν ξεκίνησα να κάνω την παραγωγή του Fishy, δεν περίμενα ότι θα αντιμετωπίσω τόσες δυσκολίες. Δεν είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο, αλλά δεν έχει σημασία γιατί γίνεται μία ωραία δουλειά με διακοπές μαζί», πρόσθεσε ο ηθοποιός. 

Όσον αφορά τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και τις συνεργασίες τους, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Με την Κατερίνα έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές επαγγελματικά. Φέτος είναι η πρώτη τηλεοπτική μας συνεργασία με την Κατερίνα. Δεν μας δυσκολεύει αυτό, γιατί έχουμε κάποια κοινά σημεία αναφοράς για να μπορούμε να συζητήσουμε για την καθημερινότητά μας, οπότε δεν είναι κουραστικό. Δεν έχω στον νου μου να γίνω για δεύτερη φορά πατέρας, αυτά έρχονται από μόνα τους δεν τα προγραμματίζεις». 

Read More

And More