“Γιατί το τραγούδι”: Μια μουσική παράσταση αγάπης από 24 σπουδαίες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες – Το TLIFE στη συνέντευξη τύπου [pics]

Ο Σύλλογος Φίλων του ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι ,στην προσπάθειά του να συνεισφέρει στις ανάγκες του νοσοκομείου, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει μία παράσταση αγάπης. Έτσι την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου θα ανέβουν στη σκηνή του Παλλάς 24 υπερταλαντούχες γυναίκες τόσο από τον χώρο της υποκριτικής όσο και από της ελληνικής μουσικής σκηνής για να μας παρουσιάσουν μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση που έρχεται να αποκαλύψει πραγματικές ιστορίες πίσω από τραγούδια- σταθμούς της Ελληνικής δισκογραφίας. Τα έσοδά της θα δοθούν στο ογκολογικό νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι, ενώ συνολικά διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Αποστολίας Ζώη.

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η συνέντευξη τύπου στο θέατρο Παλλάς στην Βουκουρεστίου και το TLIFE βρέθηκε εκεί για να σου μεταδώσει όλο το ρεπορτάζ. Οι 24 γυναίκες που θα λάβουν μέρος στην παράσταση – ανάμεσά τους είναι η Γιώτα Νέγκα, η Αποστολία Ζώη, η Πέγκυ Ζήνα, η Τζώρτζια Κεφαλά, η Μιρέλα Πάχου, η Πέμυ Ζούνη, η Μαρία Καβογιάννη, η Κατερίνα Λέχου και πολλές άλλες – μίλησαν για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε εξετάσεις, καθώς πλέον είναι κάτι που μπορεί να θεραπευτεί.

Μιρέλα Πάχου – Ελένη Πέτα – Βίκυ Καρατζόγλου – Τζώρτζια Κεφαλά

Η πρόεδρος του Συλλόγου μίλησε πρώτη και δήλωσε πως η πρόληψη σώζει ζωές. Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Μόσχου – ένας από τους πιο κοντινούς φίλους της Αποστολίας Ζώη – εξιστόρησε το πώς δημιουργήθηκε αυτή η παράσταση, ενώ αποκάλυψε το πόσο κοντά ήταν στην αγαπημένη τραγουδίστρια, όταν πριν μερικούς μήνες έχασε τον πατέρα της από την επάρατη νόσο. Η Αποστολία Ζώη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τέτοια ζητήματα και σκέφτηκε να διοργανώσει αυτή τη μεγάλη συναυλία, θέλοντας να τιμήσει τους γονείς της που πέθαναν και οι δύο από τον καρκίνο.

Μάλιστα, τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Μιχάλη όσο και όταν μιλούσε η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε δάκρυα… Η Αποστολία μίλησε για το πόσο την γονάτισε η απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από την ζωή μόλις πριν μερικούς μήνες, ότι ένιωσε για πρώτη φορά απελπισία ενώ αποκάλυψε πως έμεινε για τέσσερις ολόκληρους μήνες στο κρεβάτι, βυθισμένη στο πένθος. Τέλος, δήλωσε πως η παράσταση αυτή γίνεται με μεγάλη αγάπη προς τους συνανθρώπους τους που δίνουν μάχη με τον καρκίνο και πως όλοι οι συντελεστές θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς ως συμπαράσταση στον Σύλλογο Φίλων του ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Μιχάλης Μόσχου

Μιρέλα Πάχου

Τζώρτζια Κεφαλά-Ελένη Πέτα

Πίτσα Παπαδοπούλου – Γιώτα Νέγκα

Βασίλης Λάσκαρης-Μιρέλα Πάχου-Ελένη Πέτα

Πέγκυ Ζήνα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Ρεπορτάζ: Άννα Καντζηλιέρη

Read More

And More