Γίνεται μπαμπάς ο Orlando Bloom!

Το λαμπερό ζευγάρι που πριν από λίγες μέρες ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου φαίνεται πως περιμένει το πρώτο του παιδί. Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Orlando Bloom και την αγαπημένη του Mirada Kerr!

O Orlando και η Mirada, λίγο μετά το γάμο τους, είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και διασκεδάζουν την κάθε στιγμή τους. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, βρίσκονται στο ταξίδι του μέλιτος και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λίγο καιρό η οικογένειά τους θα αποκτήσει και ένα νέο μέλος.

Αν και μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την εγκυμοσύνη του γνωστού μοντέλου, άτομο από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον επιβεβαιώνει τις φήμες. “Η Mirada είναι σίγουρα έγκυος. Το έχει ανακοινώσει στις φίλες της τα μοντέλα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή.

Το γνωστό μοντέλο της Victoria Secret δεν είχε κρύψει ποτέ την επιθυμία του να κάνει παιδιά και να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια. “Για την Mirada είναι θέμα βδομάδων να φανεί η εγκυμοσύνη της, από τη στιγμή που κάνει φωτογραφήσεις για εσώρουχα”, αποκαλύπτει η φιλικό της πρόσωπο.


H Mirada Kerr!

Read More

And More