Γιώργος Αμούτζας: Η νέα κοινή ανάρτηση με τη σύντροφό του Έλενα Πιερίδου

O γοητευτικός Γιώργος Αμούτζας και η όμορφη Έλενα Πιερίδου είναι ένα από τα φρέσκα και πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους αν και κρατούν χαμηλό προφίλ το τελευταίο διάστημα έχουν αποφασίσει δειλά – δειλά να εκφράζονται και δημόσια.

Τα κοινά τους στιγμιότυπα στο instagram ήταν ελάχιστα. Για την ακρίβεια υπήρχαν μόνο κάποια stories. Πριν λίγες ημέρες όμως, η Έλενα Πιερίδου αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους από μια εξόρμησή τους στα χιόνια στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

Ο νεαρός ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha “Σασμός” ενώ η αγαπημένη του έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της Ελένης στη σειρά του ΣΚΑΪ “Τατουάζ”. Η γνωριμία τους – σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Secret – έγινε πριν από έναν χρόνο περίπου την περίοδο του δεύτερου lockdown.

H Έλενα, που ζει στην Κύπρο δε μπορούσε να ταξιδέψει και έτσι άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα. Λίγους μήνες μετά, συναντήθηκαν και δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια πολύ όμορφη σχέση. Αν και το σπίτι της είναι στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό, αυτή την περίοδο έχει μετακομίσει στην Αθήνα.

Read More

And More